promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik híres magyar celebnek látomása volt arról, hogy háború közeleg - videó
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze az amerikai hírszerzés is látta ezt, és őrültek volna, ha nem lesz igazuk.

Tovább folytatódik a véres harcok Oroszország és Ukrajna között, és abban már a szakértők sem mernek biztosat mondani, hogy meddig húzódhat el a háború. Eddig kétmillió ember hagyta el Ukrajnát – többségük Magyarországra és Lengyelországba menekült.

Az oroszok a jelenlegi állás szerint azt ígérték, hogy a civilek hat ostromlott városból elmenekülhetnek szerda estig. Az orosz külügy szerint már nem cél az ukrán kormány megbuktatása, ami azt is jelenti, hogy akár a legközelebbi tárgyalások valamiféle eredményre is vezethetnek.

Soma Mamagésával is a háborúról kezdtek el beszélgetni a TV2-őn a szerdai Mokkában.

A művésznő folyamatosan segít anyagilag a menekülteken, és persze szerinte fontos az is, hogy ebben a feszültséggel teli időben valahogy oldjuk a félelminket. Meg is mutatja a két műsorvezetőnek a lenti videóban, hogy miképp kell ezt kézrátétellel kivitelezni.

Az persze ennél is fontosabb, hogy Soma egy meglepő kijelentéssel indítja a beszélgetést, mert valahogy ő látta az egyik látomásában, hogy háború lesz. Ez akkor történt, amikor elindult a koronavírus-járvány, szóval nem most volt.

„Nekem már akkor lepörgött, mikor a covid kezdődött, valahogy ott valami kidurrant. Képzeljétek el, három napon át mint valami űzött vad, képek jöttek elő belőlem, hogy gyökereket húzok ki a földből, és abból csinálok ennivalót a gyerekeimnek. Hogy fázunk. Olyan háborús, és katasztrófa, trauma képek sora. Nem is tudtam három napig enni, hánytam is, olyan szintű feszültség. És akkor durrant ki valami. Azt mondta jó, világos: itt vannak a félelmek”

- nyilatkozta a műsorban a művésznő, aki felhozta a tudományból az epigenetikát is, hogy transzgenerációs transzgenerációs traumákat hordozunk magunkkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás