promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dögkeselyűk jelentek meg egy ház fölött, a babonás lakók halálra rémültek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazuk volt, hiszen a madarak felbukkanása nagyon fontos dologra figyelmeztet.

Valljuk be, nem a legmegnyugtatóbb dolog, amikor dögkeselyűk kezdenek el körözni az ember háza fölött. Egy New Jersey-ben élő nő is tiszta ideg lett a miattuk, a legsötétebb gondolatok kezdtek el forogni a fejében.

A babonásak úgy hiszik, hogy balszerencse közeledtét jelzik a madarak, míg a józanabb gondolkodásúak feltételezhetik, hogy elhullott állat vagy talán halott ember található a lakóhelyük közelében.

A New Jersey-ben élő, névtelenségbe burkolózó hölgy a szülei háza fölött pillantott meg egy csapat keselyűt. El nem tudta képzelni, hogyan kerültek oda, és mit kerestek ott, de rossz előérzete támadt. És igaza is volt, ezt a szokatlan jelenséget érdemes mindenkinek komolyan vennie.

A madarak nem is kizárólag egy, hanem körülbelül tíz ház fölött köröztek visongva. A közösségi médiában megosztott történethez olyanok is hozzászóltak, akik alighanem rátapintottak a lényegre:

„Nem történt valahol gázszivárgás? A furcsa és szokatlan szag erősen vonzani szokta a dögevő madarakat”

– mutatott rá az egyik kommentelő. Ha tehát efféle ijesztő jelenséget tapasztalunk, akkor nem kell rögtön babonás veszélyre gondolni, hanem inkább szakembert hívni, hátha csak a gázkazánunk romlott el.

Valóban érdekes, hogy az egyébként szagtalan gázhoz azt az etántiolt teszik adalékanyagként a gyártók, amelynek szaga a hagymáéhoz hasonló. Ezt már az ember is megérzi meglepően kis koncentrációban, így elkerülhető a mérgezés, illetve a tűz- és robbanásveszély. Hasonló szagot bocsátanak ki a bomló állati tetemek is, ezért vonzódhatnak hozzá a keselyűk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás