Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez a legaranyosabb videó, amit ma láthatsz – Ledöbben a majom, amikor varázsolnak neki

Ez a legaranyosabb videó, amit ma láthatsz – Ledöbben a majom, amikor varázsolnak neki

Élet

Ez a legaranyosabb videó, amit ma láthatsz – Ledöbben a majom, amikor varázsolnak neki

Élet

D. Szilvi 09:09

Elképesztő aranyos! Leesett az álla, amikor végignézte a trükköt. 

Maximiliano Ibarra bűvész elképesztő vállalkozásba vágta a fejszéjét, le akart sokkolni egy majmot, és aligha remélhetett ekkora sikert. A lehető legjobb közönséget választotta egy japán makákó személyében a mexikói Chapultepec Állatkertben.

A TikTok felhasználó egy egyszerű eltüntető trükköt hajtott végre az állat előtt. A reakcióját videóra is vette, ami azonnal elvarázsolta az internet népét is.

Az interneten elterjedt felvételen Ibarra látható, amint egy levelet tart a majom előtt, aki a ketrecében, egy üvegfal mögött ült. Kezdetben nem fordított túl sok figyelmet a férfira, inkább arra koncentrált, hogy a földről egyen valamit. De minden megváltozott, amikor Ibarra „eltüntette” a levelet.

A makákó álla szó szerint leesett, és egyáltalán nem hitt a szemének. A pillanatról készült videón az látható, hogy az állat tágra nyílt szemekkel nézi a varázslatot. Fel-le szaladgál a ketrecében, és elképesztően lesokkoltnak tűnik, még a mancsát is a szája elé kapja. Végül Ibarra visszavarázsolja a levelet, amivel ismét ledöbbenti a majmot, akinek a reakciója fergeteges.

A makákót imádták az emberek, több mint 2 millióan látták az interneten. Többen azt emelték ki, hogy elképesztő az intelligenciája, úgy reagál, akár egy kisgyerek.

Borítókép: Illusztráció/Profimedia