promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Menthetetlen Berki Krisztián házassága? – Elköltözött Mazsitól!
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A médiaceleb reggelente egy belvárosi szállodából indul munkába.

Újabb mélypontra került Berki Krisztián és felesége, Mazsi kapcsolata? Egy hónapja még úgy érezték, hogy sikerült elhagyniuk a gödör alját, és jó irányba halad a házasságuk megmentése, de ez a folyamat most valahol mégis elakadt.

A Bors információi és leleplező fotói szerint Berki jelenleg nem otthon, hanem napok óta egy budapesti szállodában lakik, és ezt a celeb maga is megerősítette a lapnak.

„Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre… Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6–9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni”

– mondta Berki, aki a Bors fotóin éppen a Hódi Pamelától született 8 éves kislányával látható. Ezek szerint Natasa Zselyke sem a családi házban, hanem a belvárosi hotelben tölti az édesapjával kijelölt napokat.

Berki Krisztián három éve, 2019 januárjában vette feleségül Katona (most már: Berki) Renátát, azaz Mazsit, akitől tavaly novemberben szintén született egy kislánya. Bár valószínűleg már korábban is feszült volt a pár viszonya, a közvélemény számára idén vált nyilvánvalóvá, hogy valami nincs rendben közöttük.

„A partnerkapcsolat az egyetlen, amit nem tudsz irányítani, hiába akarod. Csakis közösen tudtok működni, és ha az egyik fél kiesik, akkor már nem sok mindent tehetsz, ezt be kell látnod. Ezért van az, hogy én már bárkit bármikor el tudok engedni”

– fejtette ki kemény szavakkal Berki azt, hogy ő senkihez sem ragaszkodik foggal-körömmel. Viszont elkezdtek életvezető pszichológushoz járni, vagyis nagy erővel törekszenek a házasságuk megmentésére.

A Bors megkereste Roboz Zsókát, a házaspár terapeutáját is, aki elárulta, hogy a mostanit csak egy átmeneti állapotnak tekintik, és Berkiék tovább folytatják a küzdelmet a kapcsolatuk tekintetében. Néha éppen az eltávolodás, a folyamatos konfliktusok kerülése vezethet a felek kibéküléséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás