promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mazsi is kitálalt a Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról: „Halálfélelmem volt!”
Borítókép:  TV2 Play / Mokka
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szülés után váltak nyilvánvalóvá a házassági problémáik, de nem a baba érkezése okozta a krízist.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi kapcsolata a kislányuk – nyilvánosság előtt közvetített – születése óta látványosan megromlott. Sokan ezt a baba érkezésével hozták összefüggésbe, ezért is érezte úgy a celebfeleség, hogy szívesen beszélne a kialakult helyzetről.

Ezt a közelmúltban meg is tette a TV2 Mokka című műsorában, és az általa elmondottak némileg más fénybe helyezték a Berki Krisztián és közte lévő konfliktust. Eddig ugyanis csak a férj szemszögéből ismerhettük meg a krízist, aki nemrég ezt nyilatkozta:

„A partnerkapcsolat az egyetlen, amit nem tudsz irányítani, hiába akarod. Csakis közösen tudtok működni, és ha az egyik fél kiesik, akkor már nem sok mindent tehetsz, ezt be kell látnod. Ezért van az, hogy én már bárkit bármikor el tudok engedni.”

A kőkemény szavak persze Mazsinak szóltak, aki a Mokkában most bevallotta, hogy a kapcsolatuk olyan mély gödörbe jutott, hogy már beszélgetni sem tudtak Krisztiánnal. Inkább egymás mellett éltek, semmint együtt.

„Ez nem a baba érkezése miatt volt, hosszabb folyamat eredménye a házasságunk megromlása. Persze a rendbetétele is az lesz, de mindkettőnkben megvan rá a hajlandóság, mert nagyon szeretjük egymást”

– jelentette ki optimistán Mazsi, és a pár szakemberhez is fordult egy pszichológus személyében. A műsorban szintén megjelent Roboz Zsóka szerint a nőknél gyakori, hogy a szülés után kialakul egy ürességérzet, és nem tudnak magukkal, a helyzettel mit kezdeni.

„Krisztián végig ott volt mellettem a szülésnél, mert nagyon-nagy támogatásra volt szükségem. Őszinte leszek, nekem halálfélelmem volt, amikor meg kellett császározzanak, féltem, nehogy történjen valami a babával vagy velem”

– árulta el Mazsi. Aki a rengeteg segítő ellenére otthon gyakran érezte egyedül magát, ezért ma már sok babás programon vesz részt, ahol más anyukákkal tud beszélgetni, ez pedig bátorságot önt bele és feltölti.

A feleség ötlete volt az is, hogy ha már a nyilvánosság előtt élik az életüket, akkor ne hallgassanak a rosszabb periódusokról sem. Számos követőjük van a közösségi médiában, és Mazsi szerint fontos, hogy a kialakuló helyzetekből mások is okulni tudjanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás