promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné ügyes trükkel kötötte magához a csélcsap Vilmos herceget
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alamuszi nyuszinak tűnhet, de megvan a magához való esze.

Egyre több hír érkezik arról, hogy az álompárt alkotó Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága talán mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek kívülről látszik. Visszaemlékezések szerint a kopaszodó királyi sarj már az egyetemen sem volt a hűség mintaképe.

Katalinék a skóciai (igen elitnek számító) St. Andrews-i Egyetemen ismerték meg egymást, ám eleinte csak barátok voltak. Aztán a kapcsolat szerelemmé alakult, viszont a ma már 40 éves hölgynek igencsak komoly csatát kellett vívnia vetélytársaival.

Vilmos – leendő királyként – természetesen jó partinak számított, és mivel ráadásul jóképű is, nem esett nehezükre a lányoknak, hogy körülötte nyüzsögjenek. A herceg persze egyikőjüket sem akarta megsérteni, ezért bárkivel gyakran szóba elegyedett.

Egy barátjuk visszaemlékezése szerint Vilmos 2001-ben egy olyan partira keveredett, ahol sehogy sem tudott lekoptatni magáról egy különösen rámenős csajt. Katalin érkezett a segítségére, aki odapattant a herceghez, és átkarolta, mintha együtt lennének.

Akkor még nem alkottak egy párt, de a szépséges barna lánynak sikerült megoldania a kínos helyzetet. Vilmos hálás köszönetet mondott neki, aztán szép lassan össze is melegedtek, hogy most már háromgyerekes családot alkossanak.

Katalin valószínűleg a későbbiek folyamán is gyakran bevetette az átkarolós trükköt, hogy távol tartsa párjától a nemkívánatos lányokat. 2007-ben rövid időre szakítottak, és ezt állítólag maga Erzsébet királynő is nagyon sajnálta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás