promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nehezebben fog menni a koncentráció, de a célodat így is el tudod érni

Napi horoszkóp: lehet nehezebben fog menni a koncentráció, de a célodat így is el tudod érni

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne azon dühöngj, ha esetleg nehezebben indul be a nap, hanem inkább azzal törődj, hogy jól érjen véget. Egy kis taktikázással a legjobbat hozhatod ki belőle. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Egyre többet gondolkozol azon, hogyan változtasd meg az életkörülményeidet. Jobb állás, egy régen húzódó probléma megoldása, ami felszabadítna? A jelenlegi bolygóállás szerencsét ígér a terveidhez, amiket véghez is tudsz vinni, ha elég kitartó vagy. Sokat változhatsz ebben az időszakban pozitív irányba, amit nem ártana kihasználnod. Legyél merész!

Bika (április 21. - május 20.)

Ma érdemes kicsit lassítanod, hogy felmérd a helyzetet merre akarsz továbbhaladni. Egy hibás döntés rengeteg idődet és energiádat felemésztheti, szóval gondold át rendesen. Ne engedd, hogy a környezeted miatt háttérbe kelljen szorítanod az álmaidat. Mérd fel a képességeidet, mert többet is ki tudnál hozni magadból. Azt is látnod kell, hogy ki az, aki jelenleg hátráltat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne ess abba a hibába, hogy sok problémát figyelmen kívül hagysz. A legkisebbekkel is ugyanúgy foglalkoznod kell, különben később hatalmassá dagadhatnak. A belső erőforrásaidat is jobban be kellene osztanod, mert néha olyasmikre pazarolsz időt, amikre teljesen felesleges. A közeli környezetedben jóval megértőbbnek kell lenned mások gondjaival szemben, mert ez nem igazán megy.

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan lendületet adhat neked a mostani bolygóállás, ami miatt a közeljövőben teljesíteni fogod valamelyik kitűzött hosszú távú célodat. Ha ez összejön, akkor nem szabad elbíznod magad, különben hamar el fogsz bukni a következő akadálynál, ami szembe jön veled. Olyan belső erőre tehetsz szert jelenleg, ami több magabiztosságot és hitet fog adni neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pénzügyekben ismét egy kicsit elszaladhat veled a ló. Egyszerűen nem tudod pontosan felmérni, hogy mire mennyit költs, szóval már a hónap vége előtt kicsúszhat a kezedből az irányítás. Erre nem árt kicsit jobban odafigyelned. Közben neked is jó időszakot jósol a jelenlegi bolygóállás. Fentebb léphetsz néhány lépcsőfokot az életedben, ha hallgatsz a környezeted tanácsaira.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygóállás pörgőssé tesz, így nem igazán akarsz ülni a babérjaidon, szóval ezt nem ártana kihasználni. Fontos számodra, hogy új távlatokat érj el, és a mai nap tökéletes arra, hogy átgondold, merre szeretnél haladni. Persze tudd, hogy semmiben sem szabad sietned. Sokszor félsz az ismeretlentől, de abszolút nem lenne szabad. Találd ki mit szeretnél, aztán érd el a saját tempódban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz, mert most könnyen el tudsz kalandozni. Előbb mindenképpen a napi kihívásokkal kell végezned, aztán jöhet az álmodozás. Mindenképpen kerüld a pletykákat, főleg a munkahelyeden, mert nagyon rosszul sülhet el, ha beleavatkozol valamibe. Megvan a saját feladatod, szóval mindenképpen azzal haladj. Otthon nem ártana kicsit elvonulnod, mert így tudsz most feltöltődni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne feledd, hogy a jelenlegi bolygóállás csak helyzeteket teremt, de a döntés mindig a te kezedben van. Tudnod kell, hogy te vagy a saját sorsod kovácsa, és ebbe nem szólhat bele senki és semmi. Most abban kell fejlődnöd, hogy jobban bízz magadban. Erős személyiség vagy, akinek nem boríthatja fel néhány apó akadály az életét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kemény munka a közeljövőben meghozhatja a gyümölcsét a karrier és az anyagi előmenetel terén. Legyél kitartó, mert utána soka ajtó nyílhat ki előtted. A barátok és a család támogatása és bátorítása jó hatással lehet rád, szóval nem árt, ha leültök egy picit beszélgetni. Ha jól kihasználod a képességeidet, akkor beindulhat egy nyerő széria.

Bak (december 22. - január 20.)

Néhány furcsa élmény befolyásolhatja a napodat, de ne hagyd magadat kizökkenteni. A kommunikáció kivételesen nem lesz az erősséged, szóval ne menj bele olyan vitákba, amik elhúzhatnak. Jelenleg sokkal jobb az okos enged, szamár szenved taktikát alkalmazni. Akivel nem tudsz zöld ágra vergődni, azt hagyd ott, és haladj tovább az utadon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygóállás szerint a szerelem kerülhet a középpontba. Hamarosan új romantikus kapcsolatba léphetsz vagy megtapasztalhatod az egység és az elkötelezettség új érzését a meglévőben. Tény, hogy van hova fejlődnöd érzelmileg, szóval figyelj erre, és vedd ezt komolyan. Ha te megkapod a teret, akkor te is add meg ezt másoknak.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma valószínűleg különösen fittnek érzed magad fizikailag és szellemileg is, szóval nem igazán tudnak lekötni az unalmas és sablonos feladatok. Te is jól tudod, hogy ezeket is meg kell csinálni, szóval ne hanyagold el őket. Inkább törekedj arra, hogy összekösd valahogy a kellemeset a hasznossal. Próbálj kicsit kiszakadni a hétköznapokból, szóval nehogy az egész napot munkával töltsd.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás