promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ez a hétvége nagy lehetőségeket hordozhat magában, csak tudd kihasználni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai nap sok csillagjegy szellemileg és fizikailag is fel fog tudni töltődni, de akadnak olyanok is, akik elé lehet váratlan akadály gördül. Fel vagy készülve mindenre? Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabadna túlságosan a fékre lépned ezen a hétvégén. Lassan ki kell lépned az elszigetelt privát kis barlangodból. Várna a reflektorfény, de ha nem adsz neki esélyt, akkor nem fog rád irányulni. Sok mindenben tovább tudnál lépni, de ehhez muszáj lesz nyitottabbnak lenned mindenben. Vedd elő a régi terveidet, mert a bolygók azt súgják, hogy nem sülhet el rosszul a dolog.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez egy ideális nap lehet arra, hogy összekapcsold magadat az elfeledett tehetségeddel. Valld be őszintén, hogy néhány kreatív ötleted a fiókban szunnyadozik, és már régóta hanyagolod őket. Ez bizony rád is rossz hatással van sajnos. Dobd félre a lustálkodást, támadj fel, és foglalkozz velük kicsit. Vigyél játékosságot a napodba, az is nagyon jól fel tud dobni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mozgalmas nap állhat előtted, de te hála égnek fel vagy készülve mindenre. Lehet a családoddal most nehezebben fogod tudni megtalálni a közös hangot. Ki tudod szúrni, ha valamilyen felesleges vita szeretné felütni a fejét, szóval ezekből mindenképpen maradj ki. Feltámadhat a kreatív éned, szóval ezzel se ártana foglalkoznod. Ne feledd, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé így év elején.

Rák (június 22. - július 22.)

Próbáld megtalálni a kellő szimmetriát: egy kis pörgésre, és egy kis békére is szükséged van a hétvégén. Különleges meglátásaid lehetnek, amik a semmiből jönnek majd elő, és segíthetnek abban, hogy meghozz egy nehéz döntést. Jobb, ha most hallgatsz a megérzéseidre, még akkor is, ha az ellentmond az észérveknek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem minden alakult úgy az elmúlt időszakban, mint ahogy azt te szeretted volna. Emiatt ne emészd magad, mert később mindenre meg fogod tudni találni a megoldást. Most azonban engedned kellene magadnak egy kis szünetet. A nyugalom nagyban segíthet, hogy rendben magadra tudj találni. Nagy szükséged lesz a közeli környezeted támogatására.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem ártana egy listát csinálnod, hogy mindenre jusson időd a hétvégén, és erre írd fel a pihenést is. Egyensúlyhiány lehet az egészséged körül, amit egy nagy alvás képes helyrehozni. Az is sokat fog segíteni, ha háttérbe szorítod a stresszt. A tehetséged elő fog törni mindenben, de ha nem vagy kipihent, ezt nem fogod tudni kihasználni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az univerzum azon munkálkodik, hogy egyensúlyba tudjon kerülni az életed. Meglesznek rá az esélyeid, hogy rendbe tudd hozni azt, ami elromlott, de ehhez erősen résen kell lenned. A jeleket saját magadnak kell felfedezned. Ha van párod, akkor a romantikus énedet is muszáj lesz felébresztened, nehogy ellaposodjon minden.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nehezen tudod mindenki felé kifejezni az érzelmeidet. Ha úgy érzed valaki be akar jutni a falaid mögé, akkor teljesen bezárkózol, vagy el is menekülsz. Lehet nem is ártana egy kis magány neked a hétvégén, hogy rendesen át tudd gondolni a dolgokat. A rendezetlen érzéseidet is helyre kellene tudnod tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha a szokásos rutin fog ismétlődni a hétvégédben, akkor abba elég könnyen bele fogsz tudni bolondulni. Találj valami módot rá, hogy felrázd a dolgokat, na meg persze saját magadat. Nem kell mindenben más megoldást keresned, de ami szokatlan, az rengeteg pozitív energiát tud neked adni. Az érzelmi egyensúlyodat is helyre kellene állítanod.

Bak (december 22. - január 20.)

Képes vagy sokat álmodozni, de nem ártana visszatérned a Földre, és valóra váltani az elképzeléseidet. A terveid jók, de muszáj lesz, hogy ezeket tettek is kövessék. Az ambícióid afféle fognak irányulni, hogy kiteljesítsd a karrieredet. Gondold át a hétvégén, hogy kik tudnak ebben támogatni. Fontos, hogy kapj egy kis pozitív visszajelzést, hogy jó irányba haladsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Feladatok várnak rád a hétvégén? Próbálj meg rangsorolni, mert nem muszáj mindent egyben letudnod. Nem ártana kiszakadnod a valóságból. Este nézz meg egy jó filmet, vagy vedd elő a kedvenc könyvedet. Kimozdulni nem lesz sok kedved, de egy kis társasági élet fel tud dobni. Legalább interneten keresztül beszélj a barátaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán tudod felismerni, hogy szünetre lenne szükséged, főleg ha remekül mennek a dolgok. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, szokták mondani, de az nagyon nem lesz jó, ha túlhajtod magad. Próbálj meg olyan tevékenységeket találni a hétvégén, amik fel tudnak tölteni a hétvégén. Kapcsolj ki, és ápold a lelkedet, valamint a testedet picit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás