promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Uri Geller hátborzongató katasztrófákat jósolt meg, amik egy tárgy megtalálása miatt fognak bekövetkezni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Uri Geller a fejébe vette, hogy ő lesz az új Indiana Jones.

A magyar származású médiumot anno a televíziós szereplései tették híressé az egész világon, melyekben a paranormális képességeit mutatta be. A legtöbben ugyebár csak szemfényvesztőknek, vagy bűvésznek tartják őt, de akad olyan tábor is, aki a hisz a képességeiben.

A leghíresebb trükkje a kanálhajlítás volt, de a mai fejjel már ez sem számít túl nagy mutatványnak. Geller néhányszor belesült a mutatványaiba, de ezekre mindig volt megfelelő magyarázata.

A médium újabban nagyon szeretné felhívni magára a figyelmet a médiában. A múltkor az idegenek eljöveteléről beszélt, akik szerinte békés szándékkal fognak érkezni.

Most az egyik álma került reflektorfénybe, ami megmutatta neki, hogy hol van a frigyláda. Az Indiana Jones első részéből már tudjuk, hogy ez mekkora felfordulást tud okozni, szóval lehet nem kellene ráakadni, de Geller úgy döntött, hogy mégis megkeresi.

A médium azt is megjósolta, hogy a frigyláda megtalálása történelmi szökőárat és régészeti és teológiai földrengést fog okozni – írta meg a Daily Star.

Uri Geller remélhetőleg a kalandjairól is beszámol majd, mert ha fele annyira lesz izgalmas, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói, akkor biztosan jól fogunk szórakozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás