promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Uri Geller nyilvánosságra hozta, mikor jönnek az UFO-k a Földre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kanálhajlító mentalista szerint hamarosan meg fognak látogatni minket az idegenek, és azt is elárulta, mikor.

A Földön rengetegen hisznek abban, hogy más értelmes lények is élnek rajtunk kívül a végtelen univerzumban. De feltevődik a kérdés, ha valóban így van, miért nem próbáltak meg még kapcsolatba lépni velünk?

Az emberiség régóta várja már a nagy találkozást az UFO-kkal, melynek lehetséges világpusztító vagy éppen pozitív következményeit már több tucat hollywoodi film is bemutatta.

Azt senki sem tudja megjósolni, hogy ha tényleg léteznek idegen lények, mikor látogathatnak el a Földre, de Uri Gellernek pontos elképzelése van arról, hogy mikor és miért jönnek el a bolygónkra.

„Úgy gondolom, hogy ezek a lények tanulmányoznak minket. Azt nem tudom, hogy mit akarnak, de szerintem ha majd eljönnek, az pont olyan lesz, mint egy Steven Spielberg-film. Valószínűleg a Fehér Ház gyepén, vagy valami hasonló helyen szállnak majd le”

- nyilatkozott a The Sun-nak a kanálhajlító mentalista, aki szerint az űrlények minden bizonnyal békés szándékkal fognak majd eljönni hozzánk, hiszen ha el akarnák pusztítani a világunkat, már rég megtették volna.

Uri Geller azt is elárulta, mikorra várhatók az idegenek:

„Nem hinném, hogy száz, vagy ezer évben kell gondolkodnunk. Ha találgatnom kellene, azt mondanám, hogy 60-75 év múlva fog megtörténni”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás