promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme 3 könnyen betartható újévi fogadalom, ha nincs ötleted, hogy mit ígérj magadnak!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újévi fogadalmak sokak számára csak csalódást okoznak és mindig kudarcba fulladnak. Legyen jövőre másképpen: elhoztunk 3 könnyen betartható ötletet!

Hányszor fordult elő, hogy már akkor tudtad, hogy nem fogod betartani az újévi fogadalmad, amikor kimondtad az ígéretet? Sokak vannak ezzel így és a legtöbben éppen ezért nem is tűznek ki semmilyen célt az új esztendőre. 

Azonban, ha mégis szeretnél vállalkozni a feladatra, akkor itt van 3 olyan újévi fogadalom, amikben könnyen sikerélményedet lelheted jövőre. 

1. Minden nap tegyél meg legalább 1000 lépést!

Ha szeretnél legalább annyit mozogni, amennyire szüksége van a szervezetünknek, akkor erre a legjobb megoldás lehet a séta. Ha nem szereted a futást vagy a többi sportot, akkor elég ha csak kisétálsz a házból és elindulsz valamerre. Manapság már nagyszerű alkalmazások segítik a lépések számolását. A séta jótékony hatással van a szív, az agy és az ízületek állapotára is. 

2. Menj el edzeni a barátaiddal vagy a családoddal!

Minden sokkal könnyebb akkor, ha nem egyedül kell megküzdenünk vele, nemde? Ez különösképpen igaz a sportolásra. Hetente egy vagy a hónapban több nap közös kiválasztásával máris előrébb vagytok a terv betartásában. Sokkal mókásabb lesz párban vagy akár többen mozogni, mint egyedül, ígérjük! 

3. Ütemezd be az alvásodat!

A kiegyensúlyozott alvási szokások rendkívül fontosak a testsúly és a mentális jóllét szempontjából is. A rendszertelen, napközben ellopott néhány óra, amit szunyókálással töltesz, nem ugyanolyan minőségi, mint az éjjeli alvás. Ilyenkor fontos, hogy csöndes és békés környezetben hajtsd álomra a fejedet. Kezdésként megfelel, ha a szobát besötétíted és a hőmérsékletet kellemesre állítod be.

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás