promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ügyes! Csórónak tüntette fel magát, felezték a hercegnő gyorshajtási bírságát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vadóc Lady Eliza közben elugrott Milánóba, illetve egy görög hajókirándulásra.

Rutland hercegének lányát, a 24 éves Lady Eliza Mannerst nemrég gyorshajtáson kapták rajta. A hölgy egy 700 ezer fontot érő, puccos londoni apartmanban él, így elvileg nem okozhatott volna gondot számára a 100 fontos büntetés.

Ő azonban pénzügyi nehézségekre hivatkozva fellebbezett a döntés ellen, a hatóságok pedig – óriási meglepetésre – a bírság felét elengedték. Eliza egyébként 40 mérföld/óra helyett 47-tel hajtott az Audijával, tehát valóban nem követett el súlyos kihágást.

Mégis úgy tűnik, hogy ő ladysége nem rest lehajolni az aprópénzért, és sikerrel is járt, hiszen megspórolt kerek 50 fontot. A hölgy családja egyébként 1703-ban kapott hercegi rangot, és évszázadok óta laknak a pazar Belvoir kastélyban.

Eliza Rutland 11. hercegének legfiatalabb lánya, Angliában közismert társasági szereplő, akinek saját belsőépítészeti vállalkozása van. Amikor a bírsága enyhítéséért folyamodott, akkor arra hivatkozott, hogy a teljes összeg kifizetése likviditási gondokat okozott volna nála, a bíróság pedig ezt simán megette.

A járványhelyzet miatt online kellett vallomást tennie az életkörülményeiről, ő pedig kíméletlenül kihasználta a kínálkozó lehetőséget. Alacsony rendszeres bevételekről számolt be a hatóságoknak, ezért sújtották csupán a bevallott heti jövedelmének alig felét kitevő büntetéssel.

Lady Eliza egyfajta vadócnak számít a hercegi családban, így nem csoda, hogy egy ilyen csínytevést is megengedett magának. Mielőtt bárkinek is megesne rajta a szíve, a hölgy természetesen nem a brit minimálbér alatti jövedelemszinten tengődik.

Instagram-oldala tanúsága szerint például nemrég átruccant Milánóba, ahová Yves Saint Laurent blézereket és Celine táskákat vitt magával, majd némi időt Görögországban is eltöltött, hogy egy hajón süttesse magát a nappal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás