promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hiltont szülői engedéllyel kukkolhatták férfiak a zuhanyzóban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gazdag szőkeség egészen elképesztő történeteket osztott meg a tinikorából.

Hihetetlen élményeket idézett fel a fiatal korából Paris Hilton, akit – elmondása szerint – fojtogattak, vertek, és a zuhanyzó alatt kukkoltak férfiak, majd egy vérrel szennyezett szobába dobtak egy utahi nevelési központban.

Az ismert médiaszemély, Hilton-örökös még tiniként tapasztalta meg ezeket a szörnyűségeket, ráadásként pedig gyógyszereket is szedettek vele, megfelelő diagnózis nélkül. Ez nagyjából két és fél évtizede történt, és akkoriban mintegy 120 ezer fiatalkorúnak kellett hasonló dolgokat elszenvednie Amerika-szerte.

„16 éves voltam, amikor egy éjszaka két férfi ébresztett fel, bilinccsel a kezükben. Megkérdezték, hogy a könnyebb vagy a nehezebb módját választom-e annak, hogy velük menjek. Ezután elvittek hazulról, hiába kiabáltam segítségért. Fogalmam sem volt róla, hová és miért visznek el az akaratom ellenére. Hamar rájöttem, hogy a pokolba kerültem”

– elevenítette fel a döbbenetes részleteket a sokak által cicababának tartott szőke hölgy. A 40 éves Hilton arról is beszámolt, hogy a „gyerekrablás” szülői beleegyezéssel történt, az apja és az anyja ezt a megoldást tartották a legjobbnak arra, hogy megszelídítsék lázadó korszakát élő lányukat.

Nagyon kevesen tudnak ma is arról az Egyesült Államokban, hogy miféle bántalmazások és tragédiák történtek ezekben a katonai táborokhoz hasonló központokban. Hiltont is gyakran ütlegelték, molesztálták, szidták, sőt alkalmanként alvásmegvonással is büntették.

„20 éven keresztül képtelen voltam normálisan aludni éjszaka. Állandóan a fizikai erőszak járt a fejemben, a magány érzete, a társak elvesztése rányomta bélyegét az életemre. Ez nem álmatlanság volt, hanem trauma”

– festett drámai képet az egykori bulikirálynő. Valóságos sokként érte, hogy a szülei nem siettek rögtön a segítségére, bár úgy véli, hogy félrevezették őket. Azt mondták nekik, hogy a kemény bánásmód és a családból való kiragadás javíthatja meg egyedül a lányukat.

Hilton végül két év alatt összesen négy ilyen intézményben fordult meg. Az ott átéltek pedig mind a mai napig kísértik őt. Utahban egy számmal ellátott ruhát adtak rá, vagyis úgy érezhette magát, mint egy börtönben.

„Erőszakkal tartottak a falak között 11 hónapon keresztül. Nem mehettem ki a napfényre, nem szívhattam friss levegőt. A gyerekeket rendszeresen verték, a falnak lökték, szexuálisan zaklatták”

– sorolta megindultan a szőkeség. 1999-ben hagyhatta ott az intézményt, akkor lett 18 éves, és végre saját lábra állhatott, modellkarrierbe kezdett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás