Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: új emberként kezdheted a hetet, ha ma sikerül magadra találnod

Napi horoszkóp: új emberként kezdheted a hetet, ha ma sikerül magadra találnod

Élet

Napi horoszkóp: új emberként kezdheted a hetet, ha ma sikerül magadra találnod

Élet

Ezo Terézia 21:21

A legtöbb csillagjegynek jót tenne, ha teret engedne a pihenésnek. Lássuk, hogy mit súg a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád jövő héten. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Bika (április 21. - május 20.)

Próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Figyelj oda magadra, mert hangulatváltozások várnak rád, amik főleg a bizonytalanságod miatt törnek elő. Még lehet a nézeteid is megváltozhatnak pár dologban, de ezeket nem kellene reklámoznod, mert nem tartósak. Semmiképpen ne vágyakozz olyan dolgok után, amikről úgyis tudod, hogy sosem lesznek elérhetőek.

Rák (június 22. - július 22.)

Rendkívül találékony vagy, szóval lehet nem ártana megoldanod néhány otthoni problémát, ami már régóta nyomja a válladat. Utána a háttérbe kellene húzódnod, pihenni, és hagyni másokat érvényesülni. Észrevétlenül téve ezt a családod sok érdekes kihívást találhat magának. A jövő heted eleje hála égnek nyugodtan fog indulni, de azért koncentrálj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha szingli vagy, akkor hamarosan egy érdekes ismerősöd veheti fel veled a kapcsolatot, akihez már régóta vonzódsz. Ne hagyd kicsúszni a kezedből a lehetőséget. Nyugodtan pihenhetsz és lustálkodhatsz kicsit ezen a napon. Nem is ártana összegyűjtened az energiáidat, mert jövő héten nagy kihívások gördülhetnek eléd a semmiből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki ezen a napon is terítékre kerülhet egy nehéz döntés. Legyél megfontolt, mert bármit választasz, az befolyásolhatja a következő időszakodat. A bolygók úgy állnak, hogy meg tudod találni a saját szerencsédet. Kicsit meg is lepődsz, hogy a családodban teljes megértésre tudsz találni – használd ki ezt az időszakot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ideje lenne lazítanod, és egy kis szórakozást belevinni a napodba. Elég kevés az önbizalmad és nem tudod megfelelően képviselni az álláspontodat. Pont ezért el kellene kerülnöd a nagyobb vitákat. Igazat megvallva teljesen feleslegesen mennél bele egy ilyenbe. Ne hagyd provokálni magadat semmilyen szempontból.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán érzed biztosnak a jövőbeli terveidet. Nem ártana egy nagy átbeszélés ezekről, hogy meg tudj nyugodni végre, vagy kieszelni a fejedben a megoldást. Ha magánéleti problémákra kerülne a sor, akkor bizony az ellenkező nem tudja a legjobb tanácsokat adni. Az aprólékosságod most az őrületbe kergethet másokat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre fel tudsz szabadulni kicsit. Ha úgy érzed egy helyzetben nem vagy elég erős, akkor a családod és a barátaid nagyszerű támogatást tudnak nyújtani. Közben most olyanokat is elhalmozhatsz szeretettel, akik nem érdemlik meg. Jobban kell mérlegelned, hogy kivel vagy jóban. Sokan bizony hátat fognak neked fordítani, ha te kerülsz bajba.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem ártana felfrissítened néhány baráti kapcsolatodat. Nyugodtan írj rá azokra interneten, akikkel úgy érzed már rég beszéltél. Ha van is munkád, azt nem ártana a háttérbe szorítanod kicsit. Ha túlhajszolod magadat, akkor kimerülten kezdheted a jövő hetet, és a sorozatos hibák végzetesek is lehetnek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég jó hallgatóság vagy, szóval engedj a meghitt beszélgetéseknek ezen a napon. Ne zárkózz el semmitől, mert a közeli környezeteddel valóban meg tudod találni a közös hangot. Egy régi konfliktust is lehet a szőnyeg alá tudsz söpörni. Közben azért figyelj, mert a túlzott magabiztosságoddal kudarcot is vallhatsz. Semmiképp ne legyél erőszakos.

Halak (február 20. - március 20.)

Bal lábbal kelhetsz fel, és már reggel bosszúság érhet. Ne engedd, hogy ez befolyásolja az egész napodat. Ha már tiszta a fejed, akkor nem lesz olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. A délutánt már felszabadultan pihenéssel fogod tudni tölteni. Közben azért figyelj a környezetedre, mert lesz olyan ember, aki tőled vár egy kis lelki támogatást.

Borítókép: Profimedia