promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási akció az ALDI-ban! Féláron juthatunk számos termékhez, de csak egyetlen üzletben az egész országban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két örömhírt is bejelentett az üzletlánc.

Csütörtökön második üzletét nyitotta meg az ALDI Magyarország Szigetszentmiklóson. A városban sorrendben a második, az ország 151. ALDI-áruháza az Ifjúság útja 16. szám alatti Miklós Pláza kereskedelmi ingatlanban kapott helyet.

„Szigetszentmiklós egy dinamikusan fejlődő város, ahol eddig egy, a település határában, a Csepeli úton található üzlettel voltunk jelen. Új áruházunk a belvárosban található, így gépkocsival, kerékpárral vagy gyalogosan is könnyen megközelíthető és ideális bevásárlási lehetőséget biztosít meglévő és új ügyfeleinknek”

mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója az áruháznyitás kapcsán.

Az ALDI-üzlet kialakítása a Miklós Plázában 2021 áprilisában kezdődött el. A munkálatok során az üzlet új elektromos rendszert és modern, LED-alapú, alacsony energiaigényű világítást kapott. Ugyancsak új az épületgépészet, és hőszivattyús megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér és a szociális helyiségek kellemes klímáját, illetve a raktárban az előírt hőmérsékletet. Az ingatlan közel 900 négyzetméteres eladóterét az ALDI legújabb belső dizájnja szerint alakították ki.

A zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik az ALDI-hoz. Az áruházban az Azon melegében nevű látványpékség is helyet kapott, amely 50 frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz-, illetve gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A látványpékség modern bútorzatában minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik rekesz egy önzáró ajtóval rendelkezik, a vásárlók pedig a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé.

A vásárlók már Szigetszentmiklóson is rendelhetnek online az ALDI termékei közül, hiszen több mint 3000 ALDI-ban kapható árucikk, továbbá az áruházlánc szezonális kínálatának egy része elérhető a roksh.com weboldalon, a ROKSH személyes bevásárlói pedig házhoz szállítják a megrendelt termékeket a város közigazgatási területén belül.

„A második szigetszentmiklósi ALDI-áruházban 20 új munkahelyet hoztunk létre, így országosan már több mint 4500 munkavállalónak biztosítunk hosszú távú karrierlehetőséget a kereskedelem, a logisztika és az informatika területén”

– tette hozzá Bernhard Haider.

Az áruházlánc jelentős akciókkal készül, amelyek csak az új üzletben lesznek érvényesek: több mint 30 non-food termék - különböző háztartási cikkek, barkács termékek, játékok, szórakoztató elektronikai eszközök – lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 50%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos termék lesz kapható 30-40%-os árengedménnyel. A nyitás utáni 3 nap során pedig az Azon melegében látványpékség mintegy 50 termékből álló kínálata 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható.

Az üzletlánc emellett bejelentette, hogy a felújítás és a modernizálás után újranyit a gödöllői üzletük is. A közel két hónapot igénybe vevő munkálatok során átalakították az üzlet elektromos rendszerét, és modern, LED- alapú, alacsony energiaigényű világítást építettek ki. Ugyancsak megújult az épületgépészet, és hőszivattyús megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér és a szociális helyiségek kellemes klímáját, illetve a raktárban az előírt hőmérsékletet.

A gödöllői üzlet egyike azon 18 ALDI-áruháznak, amelyeknek tetőjén napelemeket helyezett el az ALDI: a felújított áruháznál így egy 50 kWp teljesítményű háztartási naperőművet is üzembe állít a vállalat, amely éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani. A vásárlók a bejáratnál egy QRkóddal találkoznak, amelyet okostelefonjukkal beolvasva megtekinthetik a napelemek által eddig megtermelt energiamennyiség értékét, illetve a pillanatnyi energiatermelés értékét is.

Hogy miben változott még meg a gödöllői üzlet, arról az ALDI Magyarország közleményében olvashattok bővebben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás