promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nőt nyilvános helyen kaptak rajta a táskájában hordott legjobb barátjával
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tengerparton szerzett örömet magának, amiért aránytalanul súlyos büntetést róhatnak ki rá.

Kínos lehet, amikor az embernek maszturbálás miatt kell magyarázkodnia a hatóságoknak, de éppen ez történt a közelmúltban egy amerikai hölggyel. Úgy gondolta, egyedül van a tengerparton, de valaki meglátta intim próbálkozása közben, és fel is jelentette.

A tengerentúli lapok még a 34 éves gyanúsított nevét sem hallgatják el, minden bizonnyal kellemetlen helyzetbe hozva Christina Revels-Glicket, aki azzal védekezett, hogy az egész nem tartott tovább 20 másodpercnél.

A georgiai tengerparton rajtakapott nőt a rendőrség annak rendje-módja szerint el is vitte. Christina – hogy még cikibb legyen a dolog – már éppen egy közeli étteremben ült, amikor lecsaptak rá, a személyleírás alapján ugyanis nem volt nehéz őt azonosítani.

A hölgy meglepődött a rendőrségi akción, mert elmondása szerint nem is sejtette, hogy valaki megleste őt önkielégítés közben. Ráadásul

a vibrátorát szorosan a combjai közé helyezte, és gondosan letakarta magát egy törülközővel, vagyis igyekezett észrevétlen maradni.

A rendőrség a vibrátort le is fotózta bizonyítékként. A „bűnesetre” nagyjából délután fél 6 körül került sor, ami súlyosbító tényező volt, hiszen abban az időpontban még igen sokan járkáltak a környéken.

Az amerikai újságok nem bántak diszkréten a feljelentővel sem. Egy Sarah Moss nevű szemtanú volt az, aki felnyomta a hatóságoknál a gyanúsítottat, sőt állításai alátámasztására videófelvételt is készített az akcióról.

A szintén bizonyítékká vált filmecskén jól látszik, amint az egyrészes, zöld bikinit viselő Christina egy vibrátornak tűnő tárgyat vesz elő a táskájából, majd a lábait széttéve rövidesen használni is kezdi azt. Sarah még az elkövető nyögéseit is hallani vélte.

Azt a szemtanú is elismerte, hogy az egész törvénysértés csupán másodpercekig tartott, majd a vétkes gyorsan visszacsomagolta a vibrátort a táskájába. És hogy mindez nem csupán egy tréfás kis eset, azt az is bizonyítja, hogy Christina az illetlen, rendzavaró viselkedéséért

akár 12 hónap börtönt is kaphat a helyi törvények szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás