promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vibrátor, dobfelszerelés: hihetetlen, miket hagynak el a vendégek
Borítókép:  Dobfelszerelés és társai: a vendégek még vibrátort is hagynak a szállásokon (AFP/Safin Hamed)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szallas.hu megdöbbentő felsorolást tett közzé a szállásokon felejtett tárgyakról, amelyek közül a vibrátor és a dobfelszerelés csak két példa. Az sem mellékes, hogyan kérnek kártérítést a vendégek.

[[adv]]

Valószínűleg mindannyiunknak akad olyan kedves tárgy az életében, amelyet nagyon fájt elhagyni. 

Nekem egy nemzeti színű törölköző vezeti a rangsort, amelyet az Osztrák-Alpokban felejtettem, legalábbis azt hiszem, mert nem bukkantak a nyomára a szállásadók, pedig biztos vagyok benne, hogy tényleg keresték. 

A vendégek egy része ilyen, azt sem tudja, hogy mijét hol hagyta, és ezt már nem mi mondjuk,

hanem a szallas.hu legfrissebb közleményéből derül ki. Ennél viszont durvább a helyzet, hiszen soha nem létezett dolgokat is szeretnek egyesek felsorolni, cserébe némi vigaszdíjat várni, hátha bejön. 

És ennél is durvább, hogy mi mindent sikerül valóban elhagyni.

Húsvágó bárdot, dudát, préselt növényt, kisállatokat, műfogsort, vibrátort, dobfelszerelést, továbbá természetesen laptopot, arany ékszereket, karórákat, luxusmárkás napszemüveget, utóbbiakat a széfben.

A turizmus.com által közkincsé tett gyűjtemény mellé egyéb szomorú tapasztalatról is beszámol a szallas.hu. A szállások kétharmadát ugyanis megrongálták már honfitársaink.

Előszeretettel pusztítunk a konyhában és a textíliák között, illetve rongáljuk berendezést. 

A rongálók kétharmada letagadja, hogy mit csinált. Ez nem csoda olyan esetekben, amelyekről szintén szól a beszámoló. Van, aki a patakba dobta az egyik bútort, más ki akarta bontani a szekrénybe épített széfet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás