promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maszturbáló majom tartotta rettegésben a Harry Potter gyereksztárjait
Borítókép:  Harry Potter szerepében Daniel Radcliffe / via freshfiction.tv
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan azt hiszik, hogy a gonosz Voldemort a Harry Potter-széria legádázabb figurája, de most Daniel Radcliffe elárulta, hogy még nála is durvább volt egy kanos kis maki.

2001-ben mutatkozott be a mozikban Harry Potter, a fiatal varázslótanonc, akinek az első filmje – a könyvek gigantikus sikere után – pillanatok alatt meghódította a nézőket. A címszereplőt alakító Daniel Radcliffe azóta már felnőtt, és szerencsére még most is aktívan színészkedik, egy interjú során pedig elég érdekes dolgot mesélt a széria munkálatairól, hiszen kiderült, hogy nem Voldemort volt az, aki a leginkább meglepte őt és a többieket.

Daniel Radcliffe elárulta, hogy az egyik jelenet forgatásánál nagyjából hatvan állatot alkalmaztak, és többek között jelen volt egy nagyon aranyos majom is, aki valamiért nem bírt magával és elkezdett megállás nélkül maszturbálni a gyerekek előtt.

Az biztos, hogy maradandó élményt jelentett a hírességnek ez az eset, hiszen még most is élénken emlékszik rá, de ennyi év után szerencsére már mosollyal az arcán elevenítette fel a történetet.

Daniel Radcliffe amúgy azt mondta, hogy az állatok összességében elég jól viselkedtek, bár még az is elég furcsa volt, amikor a Ron Weasley-t alakító Rupert Grintet egyszer lepisilte egy denevér, de ezeken kívül nem történt komolyabb „baleset”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás