promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: nem derült ki mi lett VV Vivi vibrátorával, de az éttermüket megmutatta – videó
Borítókép:  VV Vivi offical Instagram - RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Vivi még mindig tartja kapcsolatot VV Bálinttal, és reménykedik benne, hogy elmúlik majd az, amit iránta érez.

A Való Világ 10 döntősei között VV Merci, VV Robi, valamint VV Vivi volt ott, akik közül a martfűi lánynak sikerült megnyernie a jubileumi szériát, na meg az ezzel járó 36 millió forintot.

Akadtak pillanatok, amikor Vivi besokallt, de többnyire az életvidám arcát mutatta, ezért is tudták megkedvelni a nézők. Talán a szavazatokhoz az is hozzásegítette, hogy sokan lenézték - VV Moh például úgy látta, hogy VV Vivi már egy párbajban elvérezne, így a végső győzelemre is esélytelen.

A martfűi lányt a Fókusz stábja látogatta meg, aki megfogadta, hogy a nyereményből fel fogja újítani a családi éttermüket. Vivi jelenleg is dolgozik, és szorgosan veszi fel a rendeléseket a házhozszállításokhoz, hogy az újranyitásig a vendéglő talpon tudjon maradni.

„Azt se tudtam, hogy ezt anya hogy oldotta meg. Hogy tudott megélni, amíg én bent voltam a villában. Elmondta, hogy kitaláltak azt, hogy legyen házhozszállítás. Anya mindent megoldott, és én nagyon büszke vagyok rá”

- mesélte a lány a Fókusznak, aki még nem meri visszanézni a Való Világ 10-et, mondjuk ezt sok esetben meg is értjük.

„Még most egy ideig nem szeretném visszanézni az adásokat. Valamiért azt érzem, most még nem menne nekem. De szerintem egy fél éven belül vissza fogom őket nézni.”

VV Vivi nem találta meg az igazit a villában, pedig komoly érzelmek fűzték VV Bálinthoz, aki továbbra sem közömbös számára.

„Attól függetlenül, hogy én ezt bevallottam neki, a mai napig beszélünk, szoktunk találkozgatni és még jobb lett a kapcsolatunk. Én nagyon szeretném azt, hogy minél hamarabb elmúljon felé ez a szerelmi szál”

- tette hozzá VV Vivi.

Az nem derült ki, hogy mi lett Zeusszal, vagyis azzal a segédeszközzel, amit VV Vivi berendelt magának a villába, de anno azt mondta, hogy meg fogja tartani emlékbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás