promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ahhoz vonzódsz, akihez érdemes? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Katonatiszt: Kapcsolati kérdésnél rideg, arrogáns férfit mutat, akivel jobb nem bonyolódni komolyabb kapcsolatba, mert összetörheti a szívedet. Hosszú távon semmi jóra nem számíthatsz, ha engedsz a kísértésnek. Nem lesz könnyű ellenállni, mert úgy érzed, ő az, aki kell neked. A lap képviselheti az önmagadért való kiállást is, ideje magabiztosan fellépni egy adott helyzetben. Jelezhet még fontos munkahelyi történéseket, vagy a főnököddel folytatott fontos beszélgetést.

2. kártya jelentése:

Szerető: A lap közelgő párkapcsolatra, szerelemre utal, férfi és nő kérdező esetén egyaránt. Olyan személyt mutat, aki kiáll a kedveséért, és vállalja az érzéseit. Jól működő párkapcsolat esetén azt mutatja, számíthatsz a párodra minden helyzetben, a kapcsolat erős alapokon nyugszik.

3. kártya jelentése:

Özvegyasszony: A kártyalap idősebb hölgyre utal, vagy valakire, aki támogató, anyai szerepet tölt be az életedben. Érdemes megfogadni a tanácsát a kérdéses helyzettel kapcsolatban. A lap mutathat múló szerelmet is. El kell fogadni a kialakult helyzetet, és meg kell gyászolni a veszteséget. Anyagi kérdésnél átmeneti gondokat jelezhet a kártya, ezért ne tervezz nagyobb kiadást.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás