Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: pechesen fogod indítani a hetet?

Napi horoszkóp: pechesen fogod indítani a hetet?

Élet

Napi horoszkóp: pechesen fogod indítani a hetet?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Baljós felhők mindenki feje fölött lehetnek, de el kell tudnod hessegetni őket. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Szerencsés napjaid voltak, és remélhetőleg ki is tudtad őket okosan használni. Ha nem, akkor nagyon feltorlódhatnak a teendőid. Nem igazán tudod kiszámítani mi következik, pont ezért mindig csak az adott problémára, feladatodra koncentrálj. Ha nem szánsz elég időt a pihenésre esténként, akkor könnyen túlhajthatod magad – erre már a hét elején is figyelj.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha kipihenten vágsz bele a hétbe, akkor a bolygók pozitív energiákat tudnak nálad felszabadítani. Új lendületet kaphatnak azok az ügyes, amiket picit elodáztál. Persze ha ismét nem foglalkozol velük, akkor megint lemaradsz. Ki kell használnod a tapasztalatodat, és felállítanod egy sorrendet. A hét közepéig minden kellemetlenebb problémának látni fogod a végét.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A közeli környezetedben valaki nagyon megsérthet valamivel, ami eléggé fel fog zaklatni. Ezeket jobb már ott tisztázni. Legyél higgadt,és ne kapd fel a vizet, lehet tényleg csak rossz napja van az illetőnek. Amúgy is mély érzésű és tisztességes vagy, nem szereted, ha alaptalanul bántanak. Ezen a napon amúgy se hagyj semmit függőben.

Rák (június 22. - július 22.)

Távolabbról érkezhetnek örömteli hírek, de ezek lehet felboríthatják valamelyik tervedet. Olyan időszak is fog következni, ahol nem árt, ha előveszed a spontánabb éned. Minden szituációt jól tudsz lereagálni, így ne ess pánikba. A takarékosság elsődleges szempont legyen most, mert később nagyobb kiadásokra számíthatsz, amik derült égből villámcsapásként fognak érkezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég bosszantó napod lehet ma: elromolhat valami a környezetedben, nehezebben mehet a munka, vagy éppen a kollégáid fognak idegesíteni. Olykor vannak ilyen napok, de próbálj meg nem ráförmedni senkire. Inkább számolj el tízig, mielőtt bármilyen heves vitában megszólalnál. Este ütemezz be valami kényeztető programot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gondold át miket tervezel a jövőben. Ez alkalmas időszak arra, hogy sok mindenben felnyíljon a szemed. Egy kiadós mély baráti beszélgetés is jót tehet neked. A családi életedben viszont konfliktusokkal, vitákkal járhat a mai bolygóállás. Higgadtan kezeld, és végre hallgass meg másokat is, mielőtt véleményt mondanál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincs rád közvetlen hatással a mostani bolygóállás, de azért a munkahelyeden nem árt odafigyelned. Olyan mintha fáradtnak éreznéd magad, olykor meg tele vagy energiával. Ez azon is múlik, milyen feladat áll előtted. Próbálj meg mindenhez pozitívan hozzáállni, és végezz velük hamar, mert akkor egy remek estéd lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, persze ehhez az is kell, hogy az útjában legyél. Próbálj meg mozgolódni, több helyen jelen lenni, több emberrel kommunikálni. Persze csak úgy, ameddig jól érzed benne magad, tehát plusz terheket ne vállalj be. Ha sikered lesz valamiben, akkor ne feledkezz meg azokról, akik segítettek neked ebben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Főleg a barátaid körül foroghat a gondolatod ma, akiket lehet elhanyagoltál mostanában. Különösen élvezetes lenne, ha együtt tölthetnétek az időt, így próbálj meg közös programot szervezni velük, akár csak egy rövid találkára. A problémákkal amúgy sem tudsz haladni, a bolygóállás picit gátolni fog ebben, szóval inkább engedj ki.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét eleje, de főleg a mai nap szerencsét ígér a szerelemben. Lehet nem hiszel benne annyira, de nyugodtan felregisztrálhatsz akár egy társkeresőre is, ha szingli vagy. Közben otthon akadhatnak problémák. Ne menj bele semmilyen felesleges vitába, inkább a saját dolgaiddal törődj. Remekül haladhatsz, ha nem állsz le apró problémákkal foglalkozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki eléggé megbabonázhat. Ha jelenleg nincsen kapcsolatod, akkor akár szerelem is kialakulhat belőle. Akkor se engedd el, ha esetleg van, mert nagyon jó barátok lehettek. A mostani bolygóállás hangulatingadozásokat hozhat elő nálad. Erre vigyázz, ne a környezeteden vezesd le, ha esetleg nem tetszik valami.

Halak (február 20. - március 20.)

Az üzleti dolgokat most hanyagold, de még az apróbbakat is. A mostani bolygóállás miatt még egy egyszerű internetes vásárlás is peches lehet. Ma az a legjobban, ha világosan és tárgyszerűen beszélsz mindenkivel. Az érzelmek eluralhatnak, és befolyásolhatnak bizonyos döntésekben. Ha hűvösebb maradsz, akkor nem tudnak rád erőltetni semmit.

Borítókép: Profimedia