promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: az álmaid most igazán közel kerülhetnek hozzád
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek szerencsés és aktív hete lehet, ha nem éppen egy nyaraláson süteti magát. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Rendbe jöhet a romantikus életed. Ha van párod, akkor tudjátok rendezni a felesleges vitákat, ha szingli vagy, akkor pedig feltűnhet az életedben egy személy az ellenkező nemből, aki tud téged ösztönözni. Ezt mindenképpen érdemes kihasználnod, mert csak egy kis lökés hiányzik, hogy nagy dolgokat tudj elérni. Engedd a kreatív oldaladnak, hogy kitörjön, és legyél merész. Sok múlik azon, miképp tudod kifejezni önmagad.

Bika (április 21. - május 20.)

Ezen a héten nyugodtan vállalhatsz picivel több kockázatot mindenben. A bolygók úgy fognak állni, hogy szerencsét tudjanak hozni neked. Otthon tudsz a leginkább feltöltődni, szóval nem muszáj mindenben a kalandot keresned. A négy fal között tudod a leginkább kiengedni azt a belső gyereket, ami benned él. Végre elismerést kaphatsz a fárasztó munkádért, de ehhez az kell, hogy a héten nagyon figyelj arra, hogy ne kövess el apró hibákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon kötődsz most a személyes teredhez. Ha felrázod az otthonod, vagy kicsit rendbe szeded, akkor az remek hatással tud lenni rád. Ez lehet az a pici oázis, ahová el tudsz menekülni az emberek és a gondok elől. Az érzelmi biztonságnak fontos szerepe lesz a héten. Keresd meg azt az embert, akiben megbízol és tudsz rá támaszkodni. Ha megakadsz valamiben, akkor ő fog tudni igazán ösztönözni.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók újra erőssé tehetik a kommunikációs zónádat. A szavak olykor fegyverek, és te most le fogsz tudni hengerelni velük mindenkit a héten. Nyugodtan mondd el a véleményedet, és mutasd ki, ami benned van. A félelmeid is háttérbe szorulhatnak, és így magabiztosabbá válhatsz. A pénz sokszor előtérbe kerülhet, és nem ártana kicsit jobban spórolnod. Már az is elég, ha nem költesz felesleges dolgokra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez egy nagyszerű alkalom az új célok és projektek megindítására, mert rengeteg energiád és ambíciód van arra, hogy ezeket könnyedén megvalósítsd. Ezen a héten egyáltalán nem baj, ha kicsit önző vagy – nyugodtan helyezd előtérbe a saját boldogságodat. Néhány emberrel azért nem árt kompromisszumot kötnöd a környezetedben, hogy gördülékenyebben haladjanak a dolgaid. A szerelmi életedben a jelszó az, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ezen a héten ideje lesz picit a kapcsolataidra is koncentrálnod. Gondold át, hogy ki az, akivel már rég beszéltél, pedig kellene. A szerelmi életed lendületet kaphat, de ehhez nyitottabbnak kell lenned, mint bármikor. Ha sikerül kezdeményezned, akkor garantált lesz a siker a bolygók szerint. A társaság fontos, de olykor azért vonulj vissza, mert így tudod rendesen körbe járni a gondokat a fejedben, és így születhet meg a legjobb megoldás is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég volt a drámából, szóval ne akarj semmilyen konfliktusba belemenni. Lesznek erősebb pillanataid a héten, amikor nyerhetsz, de ha teheted, inkább kerüld az összetűzéseket. Hiába sikerélmény, alapból megviselhetnek, és energiákat vonnak el a fontos dolgoktól. Igyekezz sokszor kiszabadulni a négy fal közül, és érezd jól magadat a barátaiddal. A szórakozás felölthet, de azért ne ess át a ló túloldalára.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most új barátokat szerezhetsz a héten, akik akár még a karrieredet is előremozdíthatják. Ha elhívnak valamilyen társasági eseményre, akkor semmiképpen ne utasítsd vissza. Esélyed lesz az önfejlesztés mellett az öngyógyításra. Ha valamit el akarsz temetni a múltadból, akkor mindenképpen tedd meg a héten, és indítsd tiszta lappal. Előtérbe kerülhet később egy családi dráma, amibe nem kellene belefolynod, különben is rendeződik majd magától.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez a hét alkalmas lehet az utazásra és az új dolgok felfedezésére. Ha esetleg most vetted ki a szabadságodat, akkor remekül fogod érezni magad. Az se baj, ha nem, mert be tudsz magadnak hétvégére tervezni valami szokatlan programot. A munkahelyeden szétszórt lehetsz, szóval jobban kell koncentrálnod a kisebb feladatokra is. Tarts apró szüneteket, ha muszáj, és dobd fel mindig valamivel a napodat, hogy ne legyen sablonos.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok friss inger érhet a héten, ami jó hatással lesz arra, hogy tágítani tudd a látókörödet. Nem szabad fásultnak lenned, és igyekezz mindenhol megtalálni a helyedet. Az érzelmeidet sem ártana rendbe tenned. Gondold végig, kivel volt mostanában konfliktusod, és zárjátok le végre. Egy újjászületési időszak lehet ez, ha engedsz neki. Észre kell venned a kínálkozó lehetőségeket, és ki kell őket használnod végre.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mélyebb köteléket tudsz kialakítani néhány emberrel, ami azt is jelenti, hogy érzelmesebb leszel a héten. Azért vigyázz, mert fontos, hogy az érzéseidet csak azoknak tárd fel, akik valóban megérdemlik. Ez úgy sem fog sokáig tartani, mert utána visszatér a magányos farkas éned. A munkádban lassan, de biztosan tudsz építkezni, szóval ne legyél türelmetlen. A sikerek hamarosan jönni fognak, ha kitartó vagy.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha hirtelen sok lehetőség kerül eléd, akkor sem szabad elhamarkodottan döntened semmiben a héten. Ez az időszak csak akkor hozhat pozitív változásokat, ha higgadt tudsz maradni. Nem lenne jó, ha súlyos problémákat csinálnál magad köré még augusztus előtt. Ez azt is jelenti, ha ezek előkerülnek, akkor bizony elhúzódhatnak sokáig. Szükséged van a szórakozásra, de ne engedd el magad túlságosan, és húzd meg a határokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás