promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mint egy katasztrófafilmben: üstökösként csapódott egy autó a főút aszfaltjára
Borítókép:  YouTube
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A női sofőr elvétett egy éles kanyart, és nagyjából 150-nel vágódott a többiek elé.

A semmiből bukkant fel egy személyautó a kaliforniai 99-es főúton gyanútlanul kocsikázók előtt. A belépő igencsak hatásosra sikeredett, hiszen a jármű a bal kéz felől lévő töltésen átrepülve, üstökösként csapódott az úttestbe.

Egészen szürreális volt a megérkezése, így nem csoda, hogy a rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit. Az üstökös hasonlat egyáltalán nem számít túlzásnak, hiszen a balesetező kocsi még a töltést alkotó földből álló „csóvát” is húzott maga után.

A szerencsétlenül járt jármű orral csapódott az úttestesbe, majd átfordult, és a tetején landolt. Mindez Sacramentótól északra történt, és egy arra haladó autó belső kamerája jól kivehetően rögzítette az eseményeket.

„Ó, Istenem! Hívjátok a 911-et!”

– kiabálták annak az autónak az utasai, akik elé a „meglepetés” lepottyant. Szerencsére senki sem találta el a semmiből érkezett, felborult járművet, így – csodával határos módon – az abban ülő női sofőr csak minimális sérüléseket szenvedett.

A hatóságok egyelőre nem sokat árultak el a történtekről, az óriási karambolt feltehetőleg a főútra való felhajtás közben történt figyelmetlenség okozta. Azt is tudni lehet, hogy az alkohol nem játszott szerepet a balesetben.

A videófelvételen jól látható, hogy a repülő autó jókora szerencsével kerülte el az út szélén lévő villanypóznát és a magasfeszültségű vezetékeket. A sofőr azt is megúszta, hogy az autója felrobbanjon, vagy legalábbis lángra kapjon a heves becsapódástól.

Egy közeli üzlet tulajdonosa szerint a balesetet szenvedő sofőr éppen gyorsított, viszont nem vette észre, hogy éles kanyar következik. Nyílegyenesen haladt tehát tovább, így kötött ki a főút másik oldalán, halálra rémisztve az ott haladó családot. A sebessége akár a 150 km/h-t is elérhette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás