promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy sofőr Berki Krisztiánozott egyet, és büntetőfékezéssel okozott balesetet
Borítókép:  Police.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Peugeot és egy Dacia vívott nagy harcot egymással – utóbbi bukta a jogosítványát.

Berki Krisztán esete óta még az is tudja, hogy mi az a büntetőfékezés, aki nem vezet autót. A celebet alapból sem kedvelték túl sokan, de a kényes ügy tovább rombolt az imázsán.  

Még nem terjedt el annyira, de páran már elkezdték poénból használni a "ne Berki Krisztiánozz" kifejezést, vagyis ne büntetőfékezz. A dolog csak még veszélyesebb, ha valaki az autópályán veszíti el a fejét.

Nem olyan rég az M3-as autópálya bevezető szakaszán történt egy büntetőfékezős eset. A Hungária körút irányába tartott két autó: egyikük a belső, a másikuk a külső sávból akart besorolni a középsőbe. Ekkor elég közel voltak egymáshoz, de elkerülték a koccanást.

A rendőrség beszámolója szerint a Peugeot ezután a középső sávból tovább sorolt a belső sávba, ekkor a Dacia sofőrje visszavágott elé, majd hirtelen fékezett egyet, így akarta megbüntetni a Peugeot vezetőjét a korábbi manőverért.

A Peugeot-t vezető férfi elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de megcsúszott, és a betonfalnak ütközött. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Daciát vezető 38 éves K. Krisztián ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és intézkedtek jogosítványa bevonására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás