Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: van okod a féltékenységre? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: van okod a féltékenységre? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: van okod a féltékenységre? – napi jóslás

Élet

TB 05:49

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Özvegy asszony: A kártyalap idősebb hölgyre utal, vagy valakire, aki támogató, anyai szerepet tölt be az életedben. Érdemes megfogadni a tanácsát a kérdéses helyzettel kapcsolatban. A lap mutathat múló szerelmet is. El kell fogadni a kialakult helyzetet, és meg kell gyászolni a veszteséget. Anyagi kérdésnél átmeneti gondokat jelezhet a kártya, ezért ne tervezz nagyobb kiadást.

2. kártya jelentése:

Gondolat: A racionalitás lapja, arra biztat, hogy ideje valami újat tanulni, új tudást elsajátítani. Jelölhet gyakorlatias gondolkodású férfit is, akinek nehezére esik dönteni. Minden eshetőséget mérlegel, mielőtt elkötelezné magát valami mellett. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

3. kártya jelentése:

Féltékenység: Ezt a lapot azért választhattad, mert nem bízol eléggé magadban. Őrlődsz, nem tudod elhatározni magad egy bizonyos helyzetben. Hinned kell magadban, mert ez a belső bizonytalanság csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Félted a párkapcsolatodat, az állásodat, de épp az ezzel járó szorongás mérgez meg mindent. Ha a te lelked rendben van, elképzelhető, hogy a környezetedben valaki féltékeny rád, amire nem árt odafigyelned.

Borítókép: Profimedia