promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda szájhős! György herceg testőrének hazudta magát, dutyiba vágták
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A notórius hazudozó még a saját, háborús veterán apját sem szégyellte meglopni.

A brit királyi család tagjainak folyamatos és kiemelt személyi védelem jár, ebben nincs semmi különleges. Alighanem Vilmos és Katalin elsőszülött gyermekét is testőrök hada figyeli árgus szemekkel, már csak azért is, mert a 8 éves György herceg alighanem király lesz a jövőben.

A kékvérűeket védő keményfiúk nem szoktak hencegni a munkájukkal, igyekeznek a háttérből végezni azt, így akár évtizedeken keresztül megőrizhetik inkognitójukat. Éppen ezért (lett volna) különleges, hogy az egyikük előlépett a homályból.

Edward Stewart a nőknek akart imponálni azzal, hogy György herceg testőrének adta ki magát. A rossz arcú, loncsos hajú, hosszú szakállú férfi mindenkinek azt mondta,  hogy a brit Különleges Légi Szolgálat (SAS) tagja, ezáltal felelősségteljes poszton dolgozik.

Nos, ebből olyannyira egy szó sem volt igaz, hogy Stewart éppen a másik oldalt erősítette. Nos, terrorista akciók kifundálására nem volt képes, arra viszont igen, hogy meglopja 93 éves, világháborús hős apját.

Fotó: Profimedia

Az 53 éves notórius hazudozó még hamis online profilt is kreált magának, amelyben azt kürtölte világgá, hogy Szíriában és Afganisztánban is részt vett titkos akciókban. Nem érte be a György herceggel kapcsolatos lódítással, lelkesedésében még a néhai Diana hercegné személyi védelmét is a magáénak vallotta.

Egy alkalommal pedig – elmondása szerint – késtől származó sérülést szerzett, miközben Brad Pittet kísérte.

Nem tudni, milyen hölgyek vették be a meséjét, de Stewart jó ideig folytathatta a szélhámoskodást. Miután a hazudozásaira fény derült, az édesapját, David Bruntont (egy második világháborús veteránt) sokkolták a hírek, és a fia helyett is szégyellte magát.

Stewart bocsánatkérése után a jóhiszemű szülő még a pénzügyei intézését is rá bízta. A hálátlan férfi 1666 fonttal rövidítette meg idős apját, és az ámokfutása itt ért véget: börtönbüntetést kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás