Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na, ez van, amikor a házassági évfordulód az Eb-döntő napjára esik

Na, ez van, amikor a házassági évfordulód az Eb-döntő napjára esik

Élet

Na, ez van, amikor a házassági évfordulód az Eb-döntő napjára esik

Élet

Promotions 18:58

Mit tesz ilyenkor egy férfi? Irány a tévé, aztán a válóperes ügyvéd?

A franciás nevű Peter Andre az angolok egyik kedvenc énekese és tévés személyisége. Randizott a modell Katie Price-szal is, de végül a „köznépből” választott párt magának, és az orvosként dolgozó Emily MacDonagh lett a felesége.

Amikor 2015. július 11-én összeházasodtak, Andre még nem sejtette, hogy a sors hat évvel később kegyetlen játékot űz majd vele. Ki gondolta volna, hogy egy világjárvány miatt egy esztendőt csúszik majd a foci-Eb? És hitte volna bárki, hogy az angolok vívhatják a döntőt? Ráadásul mindez egy meleg vasárnapon, éppen Andre házassági évfordulóján történik…

Meccsnézés, vagy vacsora az asszonnyal? Ez a dilemma minden férfinak álmatlan éjszakákat okozott volna, és az énekes sztár sem járt másképp. Olyannyira tanácstalanná vált, hogy a rajongóihoz fordult az Instagramon.

„Hat éve vagyunk házasok. Nemcsak csodálatos feleség vagy, de hihetetlenül jó anyja is a gyermekeinknek. És a legkedvesebb személy, akit ismerek… Apropó, a döntő meccs kapcsán kérdezném mindenkitől, hogy mit tegyek, mert Emily nem szereti a focit.”

A követők aztán nem is fukarkodtak a jobbnál jobb hozzászólásokkal, a legkulturáltabb komment pedig kétségkívül ez lett:

„Nem szereti a focit? Na, akkor volt 6 szép éved, de most fogd a sört, reggel pedig irány a válóperes ügyvéd. Emily meg fogja érteni!”

A megoldás persze végül nem ez lett, Andre természetesen megnézhette a döntőt. Sok öröme nem volt benne, hiszen az olaszok legyőzték az angolokat, de azért másnap sportszerűen kiírta az Instára, hogy büszke a hazai fiúkra az ezüstérem miatt is.

Borítókép: Profimedia