promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ringbe vetődnek a rajongók a szexi sportolónő kezéért
Borítókép:  Instagram / Diana Avsaragova
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz szépség nemrég elmesélte, hogy a rajongók áhítata odáig fajult, hogy a ringbe ugorva házassági ajánlatokkal bombázzák őt.

Diana Avsaragova orosz sportolónő az MMA (Mixed Martial Arts, avagy kevert harcművészetek) ligájában versenyez, és igencsak nagy népszerűségnek örvend. A nézők nemcsak kitűnő harcitechnikái miatt szeretik Dianát, hanem angyali szépsége is rabul ejti őket. 

A hódolók áhítata egy-egy esetben odáig fajult, hogy volt már rá példa, hogy egy rajongó a ringbe vetődve próbálta megkérni a kezét.  

Avsaragova azonban nemrég rossz híreket közölt potenciális udvarlóival: 

„Arra gondoltam, hogy ki kellene írnom az Instagramomra, hogy házas vagyok, hogy ne kérdezgessenek többet rólam és a családi állapotomról” 

– mondta mosolyogva a harcos szépség az MMA-nak. 

Ez persze nem azt jelenti, Avsaragováét hidegen hagyja a szurkolók rajongása.

"Természetesen nagyon hízelgő az egész. Örülök neki, de túl sok is, nehéz kezelnem. Nem tudok válaszüzenetet küldeni minden udvarlónak."

Az MMA-t egyébként azért is hívják a kevert harcművészetek ligájának, mert a különféle küzdősportok és harcművészetek technikáit vegyesen alkalmazzák a harcosok a küzdelmek során. A sportág nézettségi népszerűsége vetekszik a pankrációéval és az ökölvíváséval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás