promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexmaratonba kezdett egy nő a válása után
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férj sótlan, unalmas volt az ágyban, de a feleség ezt csak utólag merte magának is bevallani.

A 43 éves Sally Hope nem sokáig emésztette magát a válása után, hanem regisztrált a Tinderre, és belevetette magát a dolgok sűrűjébe. Két évtizedig tartó házasság után mindezt felszabadulásként élte meg a szingli anyuka.

Talán magának sem merte bevallani, hogy a férjével töltött időszak végén a hálószobában már többnyire csak unatkozott. De akkor még szégyellt volna csak gondolni is arra, hogy neki is joga van a gyönyörhöz, a másik fél nyújtotta örömökhöz.

„Három évvel a válás után felismerésként hatott rám, hogy igenis szexet akarok. Vad, boldog, gondtalan, szégyenérzet nélküli szexet. És minél többet”

– fogalmazta meg vágyait költőien a nő. Férfiakkal kezdett el találkozni, új dolgokat próbált ki, és közben megtanulta szeretni a szülés után megváltozott testét. Valóságos szexmaratonba kezdett, ő, aki 18 évesen vesztette el a szüzességét, ráadásul a későbbi férje vette el az ártatlanságát.

Sally hithű keresztényként ma már őrültségnek tartja, hogy azért ment hozzá a férfihoz, mert vele szexelt először. A 11 éves ikerfiait óriási ajándéknak tartja, de ettől eltekintve a férjét szexuális nem hozzáillőnek, túlságosan is sótlannak és fantáziátlannak tartotta mindig.

„A válás után hallani sem akartam a randizásról. Minden erőmmel azon voltam, hogy a fiaim nyugodt életet éljenek. Úgy éreztem, a libidóm eltűnt, és ha valaki azt mondta volna, hogy már soha többé nem fogok szexelni, igazából az sem érdekelt volna”

– mesélt a mélypontról az anyuka. De aztán a vágyai felébredtek, és egyre többet gondolt a párnacsatákra. Egyre vadabb dolgok jutottak eszébe,

hármas szexről, idegenekkel való ágyba bújásról fantáziált.

Közben arra is rájött, hogy a szex a Biblia szerint sem bűn. Ez felszabadítólag hatott rá, úgy érezte, engedélyt kapott olyan tettek véghezviteléhez, olyan érzelmek kifejezéséhez, amiket korábban elfojtott magában.

Beugrott egy szexshopba, és megvette élete első szexjátékát. Úgy gondolta, mielőtt ismét visszapattan a nyeregbe, nem árt kicsit gyakorolnia. Ideges volt, amikor kirakta magát a Tinderre, de rögtön 250 ideálisnak tűnő partnert talált magának.

Néhányat kapásból törölt, főleg azokat, akik arra voltak kíváncsiak, hogy alul borotvált-e. Két hét telt el, mire randizni kezdett, egy pubba beszélt meg találkozót egy ígéretes férfival. Aki 10 évvel volt fiatalabb nála, és rögtön megdicsérte a melleit, így nem csoda, hogy

a randi az autóban lezavart aktussal fejeződött be.

Az eset természetesen sokat dobott Sally önbizalmán, és onnantól már nem volt megállás. Összejött például egy olyan fickóval, aki reggelente rögtön azután megjelent nála, hogy az ikrek elmentek iskolába, és a suliidő végéig a nőnél is maradt – vagyis a fél napot ágyban töltötték.

Jó pár év elteltével azonban a szingli anyukában megváltozott valami, torkig lett a Tinderrel, és kezdett ürességet érezni magában egy-egy átdorbézolt nap után. Valószínűleg azért történt mindez, mert találkozott egy régi egyetemi barátjával, aki történetesen szintén egyedülálló volt.

Összejöttek, és ma már szerető, szexuálisan mindkettejük számára kielégítő kapcsolatban élnek. Azért is, mert Sally ma már nem az a naiv, szende szűz, amilyennek a férfi az egyetemen megismerte, a nőnek kifejezetten előnyére vált a tapasztalatszerzés. Vajon elérkezett számára a happy end?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás