promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az igazi Kaliforgia: javítótiszt szexelt egy elítélttel más foglyok előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő még a feletteseinek is büszkélkedett tettével, nem mutatott sok megbánást.

A szőke Tina Gonzalez javítótisztként dolgozik egy kaliforniai börtönben. A 27 éves hölgy alighanem nagyon unatkozhatott ebben a munkakörben, mert olyan dologra ragadtatta magát, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Szexuális aktust kezdeményezett az egyik elítélttel, de nem odakint, hanem a börtönben, ráadásul a munkaideje alatt. Mindezt azzal tetézte, hogy több rabnak is megengedte közben a kukkolást, egyáltalán nem szégyellte magát az intim helyzet közben.

Fotó: Fresno County Sheriff's Office

Mindezért természetesen őt magát is börtönbüntetésre ítélték. Az ügyre egyébként úgy derült fény, hogy a nőt valaki befújta a kollégáinál, akiknek ezután már nem volt nehéz leleplezniük a törvénytelen kapcsolatot.

A javítótiszttel enyelgő elítéltről nem közöltek sok adatot, a férfiról csak annyit lehet tudni, hogy 2019-ben már volt dorgálásban része, mert egy becsempészett mobiltelefont találtak nála. Azt nem tudni, hogy ezt Tinától kapta-e.

„A viselkedése megdöbbentő, csak egy romlott elme képes kigondolni ilyen tetteket”

– osztotta ki keményen a nőt a felettese, amiből bátran következtethetünk arra, hogy a szőkeségnek a szabadulása után sem lesz visszaút erre a pályára.

Tina 2016 óta dolgozott a börtönben, és a botrány kipattanása után természetesen gyorsan felmondott. Az eset leírása szerint a nő

lyukat vágott az egyenruháján, hogy lehetővé tegye a behatolást az elítélt számára.

Mindezt 11 másik fogoly jelenlétében tette, ami tovább súlyosbította az ügyet. A felettesei azt is a szemére vetik, hogy nem mutatott megbánást, sőt később is többször beszélgetett „tettestársával” a történtekről, büszkélkedve tettével.

A nő ehhez képest viszonylag olcsón megúszta, hiszen 210 napos elzárásra ítélték. A bíróság előtt már bűnösnek vallotta magát, valószínűleg ezért kapott kisebb büntetést az eredetileg rá kért 15 hónap helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás