promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hülyékre bízták a kábítószert, idióta módon buktak le
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beszerveztek egy taxist, aki azonban elfelejtette kikapcsolni a biztonsági kameráját.

Egy brit drogkereskedő banda 11 tagját összesen 40 évnyi börtönre ítéltek egy primitív hiba miatt. Taxit fogadtak, és a hátsó ülésen a piszkos üzlet részleteiről kezdtek beszélgetni. Ezzel pedig saját magukat mártották be, mert elfelejtették, hogy biztonsági okokból egy kamera rögzíti az utasokat.

A banda tavaly szállított kokaint és heroint Derby és Nottingham között. Ehhez egy 41 éves taxisofőrt béreltek fel, aki azonban elfelejtette kikapcsolni a szóban forgó biztonsági kamerát. A banda egyik tagja felelőtlenül büszkélkedni kezdett a tetteikkel, és ez később felért egy beismerő vallomással a rendőrség számára.

A hülyeséget még azzal is tetézték, hogy a telefonjaikról összesen 8439 szöveges üzenetet küldtek el lehetséges vásárlóknak, hogy az árujukat reklámozzák. A 18 és 40 év közötti drogüzéreket egyenként legalább 15 hónapnyi börtönre ítélték.

A hatóságok elsőként a taxisofőrre csaptak le, és onnantól már nem volt nehéz dolguk. Végignézték a kamera felvételeit, és már kezükben is volt a vádemeléshez szükséges bizonyítékhalom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás