promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendőr elmesélte, melyik testrészével kavarta meg kolléganője teáját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan azzal, amire mindenki gondol, és ez alighanem az állásába került.

Intelligens beszélgetésre került sor a napokban egy angliai rendőrőrsön. A Metro által szemrebbenés nélkül megnevezett zsaru, Steven Green ugyanis röhögve mesélte kolleginájának a jól megérdemelt pihenésük közben, hogy a hölgy kávéját bizony a saját farkával kavarta meg neki.

A rendőrnő nem tartotta viccesnek a megjegyzést, így kollégájának az állása elvesztésével kell szembenéznie. Green azzal védekezett, hogy csak egy kicsit fel akarta vidítani a társalgást, de ennél minden bizonnyal találhatott volna jobb megoldást is.

A vizsgálat során elismerte, hogy túllépte a baráti kereteket, de a felügyelő bizottság így is kilenc rendben találta vétkesnek. 2020 májusa és júliusa között ugyanis több szexuális töltetű megjegyzést tett kolléganőjének, akinek egy idő után érthetően elege lett a molesztálásból.

Green nem szégyellősködött, egy alkalommal végignézte a hölgy átöltözését a női öltözőben, máskor pedig a vállát masszírozta meg, a rendőrnő engedélye, kérése nélkül. A férfi többször is visszaélt felettesi hatalmával, megalázó helyzetekbe hozta beosztottjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás