promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pokoli rosszul fog indulni a heted?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pokoli meleg mellé még jönnek a pokoli problémák? Remélhetőleg nem! Lássuk, mire kell figyelnie a csillagjegyednek a hét indulásakor!

Kos (március 21. - április 20.)

Muszáj leszel a hatékonyságot nézni a hét elején. Előfordulhat, hogy sok mindent másképp csinálnál, de inkább azzal foglalkozz, hogy minél több gondot magad mögött tudj hagyni. Lelkileg szép lassan elkezdhetsz egyenesbe kerülni, de az nagy probléma, ha nem tudtad magadat kipihenni a hétvégén. Minél hamarabb pótold, mert a nyűgös énedre nincs szükség.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehetséges, hogy kissé elszigeteltnek érzed magad, mintha lemaradtál volna a hajóról, amin mindenki rajta ült. Ha nem találod magad, akkor a közeli barátaidtól mindig tudsz segítséget kérni. Nyomja valami a szívedet? Akkor nyílj meg, mert ha kiadod magadból, és mellé tanácsot is kapsz, akkor ismét feltámadhat benned az energia.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha állandóan felüti a fejét valami probléma, akkor nagyon nehéz lehet motiváltnak maradni. Minél több pozitív dolgot harcolsz ki, annál könnyebb megtartani ambícióidat. Ne félj semmitől, mert már a hét elején meg tudod találni a lehetőségeket. Akkor se ess kétségbe, ha valamiben kiskaput kell használnod – olykor mindenki szokott.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy támogató társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Ha egy csapatban dolgoztok, akkor muszáj vagy összeszedni őket, különben valami nagy bakiba futhattok bele a hétvége előtt. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad a hétbe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni a heted, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyeden, de akár otthon is előjöhetnek ezek a dolgok. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni. Ma este tervezz valami kiszakadást. A legjobb lenne, ha a barátaiddal közösen elmennétek valahova.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha megfogadtad a hétvégén, hogy változtatsz néhány dolgon, akkor a hetedet is így kell indítanod. Ne legyen az, hogy csak a gondolatban raktad össze ezeket, kövessék őket tettek is. Vigyázz a szívességtételekkel, mert páran ki akarják használni a kedvességedet. Mindenkinél meg kell húznod a határokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szokásosnál kíváncsibb vagy, és a lendületed is megvan ehhez. Persze figyelj oda, hogy ne üsd abba az orrod, ami nem rád tartozik. Ha valaki tolakodásnak veszi ezt a hangulatodat, akkor inkább fogd vissza magad, nehogy konfliktus legyen belőle. A bolygók óvatosságra intenek, ha nagy terveket szövögetsz. Inkább várj velük egy picit.

Halak (február 20. - március 20.)

A családodban felütheti a fejét némi konfliktus, de nem szabad, hogy beleszólj, ha csak nem érint téged. Ha belefolysz másik gondjaiba, akkor nagyon nehezen fogsz tudni szabadulni tőlük. Lelkiismeretes lehetsz a következő időben, de tartsd szem előtt, hogy nem neked kell megváltanod a világot. A hét elején is inkább csak magaddal foglalkozz – ez nem önzőség, egyszerűen így tudsz haladni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás