Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kannibál állat: megölte és megette az anyját, 43 évesen szabadul

Kannibál állat: megölte és megette az anyját, 43 évesen szabadul

Élet

Kannibál állat: megölte és megette az anyját, 43 évesen szabadul

Élet

Promotions 07:07

Elképesztően enyhe büntetést kapott egy spanyol férfi, aki szörnyű módon végzett áldozatával.

Erre nincsenek szavak: egy 28 éves spanyol férfi megölte az anyját, majd a 68 éves asszony testét ezer apró darabra vágta, a fagyasztóban tárolt maradványokat pedig (nyersen vagy főzve) apránként megette a kutyájával közösen.

A pincérként dolgozó kannibált a bíróság meglepően enyhe büntetéssel sújtotta, hiszen csupán 15 év 5 hónapnyi börtönt rótt ki rá. A férfi azzal védekezett, hogy pszichotikus epizódot élt át a gyilkosság idején, ez hallucinációval, érzékcsalódással, szorongással járó mentális állapot.

A pincért még 2019 februárjában tartóztatta le a rendőrség, de csak most került sor az ítélethozatalra. A hatóságok meg is találták az anya műanyag dobozokban tárolt maradványait a fiú fagyasztójában. Borzasztó módon

a fej, a kezek és a szív az asszony ágyában voltak.

A férfi a gyilkossághoz fűrészt és két konyhakést használt. Állítólag tévénézés közben hallotta egy belső hang utasítását, miszerint meg kell ölnie az anyját. Az áldozat feldarabolására és megevésére viszont – elmondása szerint – nem emlékszik.

A pincér rendszeres alkohol- és drogfogyasztó, nyilván ez is szerepet játszott szörnyű tettének véghezvitelében. Korábban már 12 alkalommal letartóztatták az anyja bántalmazása miatt. A hírek arra nem térnek ki, hogy a bíróság mivel indokolta az enyhe büntetést.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria