Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi jóslás: fontos esemény közeleg?

Napi jóslás: fontos esemény közeleg?

Élet

Napi jóslás: fontos esemény közeleg?

Élet

TB 07:07

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése: 

Ajándék: Nem tárgyi ajándékot jelent a lap, sokkal inkább olyan pozitív történést, változást, ami boldogságot hoz az életedbe. Különleges, nem hétköznapi eseményt mutat, titkos vágyad teljesülhet. Lehet, hogy új barátság vagy új szerelem szövődik. Valakivel mély vonzalom alakul ki. Rég várt teherbeesésre is utalhat a kártya. Elképzelhető, hogy a változás az anyagi helyzetedre lesz kedvező hatással. Akármi is vár rád, azt fogadd a sors ajándékaként, amit kiérdemeltél.

2. kártya jelentése:

Lelkész: Fontos életeseményt mutat a lap, melyen áldás van. Elképzelhető, hogy egy komoly döntést kell meghoznod, amit nem érdemes tovább halogatni. Arra figyelmeztet a kártya, hogy fogadd el, amit az élet kínál, nézz bizakodva a jövőbe! Nem kell félned a változástól, mert biztonságban vagy. A lap jelenthet megbízható társat, barátot, akire minden helyzetben számíthatsz. Párkapcsolati kérdésnél sorsszerűséget mutat a kártya. Komoly, elkötelezett társ áll melletted. Ha egyedülálló vagy, már nem kell sokat várni a tartós, biztonságot nyújtó kapcsolatra. Erős hitre és meggyőződésre van szükséged, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd.

3. kártya jelentése:

Pénz: Mindenképpen szerencsés időszak köszönt be az életedbe. Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

Borítókép: Profimedia