promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alárendelt szerepben érzi jól magát ez a feleség. Követné valaki?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orvosi végzettséggel rendelkezik, szépségkirálynővé választották, mégis állandóan otthon ül.

Talán az ötvenes évek Amerikájában léteztek olyan engedelmes feleségek, amilyenné Cynthia Loewen önszántából vált. Az egykori Miss Canada orvosi végzettséggel rendelkezik, vagyis bármilyen zsíros állást megcsíphetne, de ő a férje kiszolgálásában találta meg élete értelmét.

Fotó: instagram.com/_cynthialoewen

A nő belevágott a gyógyászati karrierbe, de aztán pár éve felhagyott vele, mert az otthoni takarítást jobban élvezi. Tradwife lett (az angol rövidítés a traditional wife, vagyis a hagyományos feleség kifejezést takarja), ami ma már egy egész mozgalmat takar. Ennek legfőbb irányelve az, hogy a férj a kenyérkereső.

„Néhány évvel ezelőtt nagyon frusztrált voltam az életem miatt. Nem éreztem azt, hogy főnöknek kellene lennem, sokkal inkább feleségnek, aki nyugalmas otthont teremt”

– számolt be Cynthia a megvilágosodása időszakáról. Miután hozzáment a hadseregtől leszerelt férjéhez, rögtön megszületett köztük a megállapodás, hogy a nő otthon fog maradni. Az Instagramon 16 ezer követővel rendelkező feleség szinte tényleg csak házimunkák közben mutogatja magát a közösségi médiában.

„Kétkezi munkát végezni otthon sokkal kielégítőbb számomra, mint bármelyik más korábbi foglalkozásom”

– árulta el Cynthia. A tradwife mozgalom ugyanakkor azzal is jár, hogy a nő lemondott a közös döntéshozatalról, hagyja, hogy a férje vezesse a párkapcsolatot, és ezt

egyáltalán nem tartja elnyomó viszonynak.

A született feleség jelenleg az első babájukat várja, és elmondása szerint a férjének sem kínos ez a fajta alárendelődés, a hajdani katonaember sokkal megbecsültebbnek, értékesebbnek érzi magát azóta, hogy a felesége otthon sürög-forog.

Cynthia a mindennapjait egyébként nem otthonkában, fejkendőben tölti, reggelente például az edzőteremben indít, majd elviszi a kutyájukat sétáltatni. Azután kezd neki a mosásnak, főzésnek, takarításnak, de jut ideje sminket feltenni és hajat bodorítani is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás