Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ha kockázatot kell vállalnod, akkor legyél nagyon óvatos

Napi horoszkóp: ha kockázatot kell vállalnod, akkor legyél nagyon óvatos

Élet

Napi horoszkóp: ha kockázatot kell vállalnod, akkor legyél nagyon óvatos

Élet

Ezo Terézia 05:35

Persze olykor rizikó nélkül nincs győzelem sem. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagkegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Muszáj leszel picivel nyitottabb lenni. Ha nem találod meg a kiskapukat, akkor sokszor topoghatsz egy helyben. Pedig oda kell figyelned, mert nem mindenre maradhat időd. Halogatni a dolgokat nem a legjobb taktika most. Amit lehet, azt mindenképpen oldj meg ma. Nehezebben tudod most kimutatni az érzelmeidet, de figyelj, hogy ne legyél túl nyers.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok minden szakadhat ma a nyakadba, és olykor olyan érzésed lehet, mintha mindent egyszerre kellene csinálnod. Biztosan örülnél, ha kapnál néhány extra órát ehhez a naphoz. Ne legyél feldúlt, ha nincs időd most annyit pihenni, mert hamarosan megoldódik körülötted minden, és fellélegezhetsz. Szükség lesz a kitartásodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy ne térítsen el senki az eredeti célodtól. A környezeted úgy is tudja, hogy minden döntésedért vállalni szoktad a felelősséget. Ha döcögősen indul a napod, akkor se akarj kapkodni, mert csak eluralkodik a káosz. A türelem most tényleg rózsát terem.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy nehéz döntéseket kell hoznod mostanában. Muszáj leszel valahogy megtalálni az egyensúlyt a munkád valamint a magánéleted között. Ha hanyagoltad a barátaidat, akkor mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot. Néhány jó tanács tőlük önbizalmat adhat, és egyenesbe is hozhat pár dolgot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet a mai napon jobban kell koncentrálnod a kelleténél. Az apró hibák összeadódhatnak, és az elég nagy zűrzavart tud okozni. Vedd elő a rutinodat, és akkor rendbe fog menni minden. Próbára tesz egy kicsit a jelenlegi bolygóállás, de abszolút győztesen tudsz belőle kijönni. A jelentéktelen dolgokkal ne foglalkozz, csak azzal, ami igazán fontos.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Különböző érzések kavaroghatnak benned. Ez nem meglepő, mert a jelenlegi bolygóállás hangulatingadozásokat okozhat. Legyél óvatos, és kétszer is gondold át, hogy reagálsz valamire. Ha nem úgy jön ki a lépés, akkor magadra haragíthatod a környezetedet. Szívesen letérnél az útról, de most ne kísérletezgess, hanem maradj a rutinnál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olykor igazán irritáló felismerni, hogy a múlt bosszantó problémái nem oldódtak meg. Egy kis szemléletváltásra van szükség. Ebben a barátaid és a párod is nagy segítségedre lehet. Fedezd fel, hogy min kell változtatnod. Mik azok a gondok, amiket ideje lezárni, mert egyszerűen nem jutsz előre, ha felszínen maradnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tempót váltanál, de ez nem túl jó ötlet. Lassan és egyenletesen kell haladnod. Akkor is maradj ezen az úton, ha több időt kell szánnod egy probléma megoldására. Koncentrálj, és ne engedd, hogy bármi elvonja a figyelmedet. A számodra idegesítő embereket is ki kell tudnod zárni valahogy. Később jönnek a kalandok, és rendkívüli élményekben lesz részed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán felgyorsulhatnak körülötted a dolgok, főleg a szakmai életedben. Te is gyorsabban fejlődhetsz, mint amire számítottál. Figyelj oda, és ügyesen vedd fel a ritmust, mert most valóban megállíthatatlan lehetsz. Ne engedd ki az irányítást a kezed közül. Este végre meghitt hangulatba kerülhetsz – használd ki a nyugalmat.

Bak (december 22. - január 20.)

A kommunikációdban lehet a kulcs, mert most sok emberrel tudod megtalálni a közös hangot. A szavaid igazi önbizalmat árasztanak. Az energiaszinted jelenleg magas, és nem is szabad megállnod. Jelenleg olyan problémákat oldhatsz meg, amikre azt hitted, hogy nagyon el fognak húzódni. Ha ügyesen kevered a lapjaidat, akkor győzelem vár rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkádban jól tudsz haladni, de sok mindent elhanyagolsz. Figyelsz például mostanában az egészsédre? Ha van káros szenvedélyed, akkor lehet nem ártana tőle megszabadulnod. Ne hagyd megrekedni az energiáidat, mert még rendkívüli dolgok várhatnak rád a héten. Jó esélyed van a sikerre, ha össze tudod kapni magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Akadályokba ütközhetsz, de ezeket ügyesen meg tudod oldani a kreativitásoddal. A bolygók azt súgják, hogy te az a csillagjegy vagy most, aki kivételesen kockáztathat – persze csak a határokon belül. Most csak azokhoz szabad őszintének lenned, akik valóban közel állnak hozzád. Valaki titkokat fecseghet ki, szóval figyelj oda.  

Borítókép: Profimedia