Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem árt az egyenes utat választanod a hétvége előtt

Napi horoszkóp: nem árt az egyenes utat választanod a hétvége előtt

Élet

Napi horoszkóp: nem árt az egyenes utat választanod a hétvége előtt

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lehet sok gondot kell megszüntetned, de nem árt igyekezned, hogy ne uralkodjon el rajtad a stressz. Lássuk mit jósol a csillagjegyednek a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai nap nem fog olyan gördülékenyen menni, mint várnád. Sok akadály merülhet fel, amiket hideg fejjel érdemes megoldani. Ha kapkodsz, és hirtelen döntéseket hozol, akkor borulhat a kártyavár. Van elég gyakorlatod, a többihez pedig kellő lökést tud adni a jelenlegi bolygóállás. Hétvégén a homályos kérdések végre elkezdhetnek kitisztulni előtted.

Bika (április 21. - május 20.)

A merészséged eléggé háttérbe szorul, inkább mindenben biztosra akarsz menni. A mostani bolygóállás is azt súgja, hogy csak akkor kockáztass, ha feltétlenül muszáj. Muszáj vagy nagyobb felelősséget vállalni, és ügyesen is teszed, mert ez is rendkívül kifizetődő lehet. Igyekezz minden gondnak mögé látni, és így szüntesd meg őket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj vagy szembeszállni azokkal az emberekkel, akik nem akarják a javadat. A fejlődésed magasabb szintre emelkedik lassan, ami harcokkal járhat. Most csak rajtad múlik, hogy meddig akarsz eljutni. Sok mindenből tudsz profitálni a hétvége előtt, ha egy picivel bevállalósabb vagy. Persze vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára. 

Rák (június 22. - július 22.)

Szakmai sikereket jeleznek a bolygók a közeljövőben. Most valóban száz százalékos erőbedobással tudod elvégezni a munkád. Hétvégén olyan kikapcsolódást válassz, amihez lelkileg kötődsz. Most tényleg te döntsd el, mit akarsz igazából csinálni. Kerüld a konfliktusokat, egy vita csak megmérgezné a kiegyensúlyozott hangulatodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy kicsit korlátozva érzed magad, azonban meg kell próbálnod kiiktatni a felesleges dolgokat az életedből. Ha kevesebb gond van körülötted, akkor eleve jóval türelmesebb tudsz lenni. Úgy érezheted, hogy önző emberek vesznek körül. Ha valóban így van, akkor őket nem szabad a barátaidnak tartanod, és inkább szabadulj meg tőlük.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Előfordulhat, hogy egyedül nem fogsz tudni megoldani valamit, és segítséget kell kérned. Most bőven akad olyan ember a körödben, aki szívesen teszi ezt meg. Mivel a jelenlegi bolygóállás sok energiát ad, így benned van az, hogy önerőből érj el mindent, de az se jó, ha nagyon makacs vagy. Amihez nem értesz, azt nem kell erőltetni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Könnyen tudod venni az akadályokat, de azért még ne lebegjen a hétvége a szemed előtt. Mindenképpen végezz az összes feladattal, mielőtt belevágnál a feltöltődésbe. Kellemesen telhet az egész napod, ha nem foglalkozol a pletykákkal. Még az se érdekeljen, kin köszörülik a nyelvüket a többiek, csak saját magaddal foglalkozz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igazán lelkendezel, ha új feladatok gördülnek elég. Egyszerűen vágysz a kihívásokra, azonban figyelned kell, mert a túlzott lazaságoddal elronthatod a sikert. Remek tanácsokat tudsz adni, szóval ha a barátaidnak szüksége lenne rád, akkor legyél nyitott mindenre. Az emberek jó szemmel nézhetik a bíztatásodat, akár friss ismerősöket is szerezhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Legyél ma merész és kezdeményező a munkahelyeden, és akkor hamar pontot tudsz tenni a terhekre, és fél lábbal már a hétvégében leszel. Nem könnyű téged tűzbe hozni, és ha van párod, akkor ezt neki is el kell viselnie. Valamiért most jobban vonz a hobbid, valamint a barátaid, mint a romantikázás. Viszont később egy mély beszélgetésben lehet részetek a szerelmeddel.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás pozitívan hat rád, mivel teljesen passzolnak ezek az energiák hozzád. A pénzügyi helyzeted elkezd javulni, de azért jól át kell gondolnod, hol bukkanhatnak fel a lehetőségek. Szellemileg nagyon nyitott vagy, ezért szeretnél új élményeket felfedezni az életben. A hétvége tökéletesen meg fog felelni erre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy érzed sok dolognak nincsen értelme körülötted. Olykor el szokott uralkodni rajtad ez a reménytelenség, de nem szabad feladnod. Gondold azonban végig azt, hogy hosszú távon mikre szeretnél energiát szánni. Vannak olyan dolgok, amik valóban nem érdemlik meg. Ha új szerelem jön az életedbe, akkor ne dőlj be neki azonnal, veszélyeket rejthet.

Halak (február 20. - március 20.)

Tényleg sokat dolgoztál, és minden akadályt megpróbáltál sikeresen venni. Ez mostanában minden energiádat lekötötte, nem is csoda, ha nagyon el vagy fáradva. Ha a barátaidat, valamint a családodat is hanyagoltad, akkor ezt mindenképpen orvosold a hétvégén. Persze te legyél az első, jelenleg lehetsz picit önző.

Borítókép: Profimedia