promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: jön a június, de vajon mennyire vagy rá felkészülve?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hónap kezdődik a következő héten, és ez új lehetőségeket rejthet magában. Itt egy kis segítség a csillagjegyednek, hogy ki tudd ezeket használni.

Kos (március 21. - április 20.)

Elő fog kerülni a kalandozós kedved. Ez egyáltalán nem baj, de a feladataid legyenek az elsők. Jó lenne, ha a munkádba még több igényességet vinnél. Ha most valami újba akarsz belevágni, az gondokat okozhat. A szórakozást felpezsdítheted, de a céljaidon ne változtass jelenleg, mert rossz irányba indulhatsz el. A csütörtök lehet a zűrzavaros, míg a szombat a szerencsenapod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ezen a héten át tudod gondolni a kapcsolataidat. Ideje lenne félre tenned azokat az embereket, akik nem előre visznek, hanem inkább hátráltatnak. Gondoskodó vagy, de ne hagyd magadat ebben átesni a ló túloldalára. Ne hagyj félbe semmilyen feladatot, különben az úgy is marad. Kemények lesznek a hétköznapok, de muszáj vagy haladni, hogy nyugodt hétvégéd lehessen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy régóta benned forrongó feszültség törhet ki belőled a héten. Figyelj oda magadra, és kétszer is gondold át azt, hogy mit mondasz. Most csak azokban bízhatsz, akik igazán közel állnak hozzád. Kételkedned kell a távoli emberek szavában. Főleg a munkakapcsolataidat kell átértékelned. Lesz egy pont a héten, amikor be fogsz sokallni. Feszültség és zavar lehet benned, amit a családod fog tudni orvosolni.

Rák (június 22. - július 22.)

A hét elején lehetsz a legenergikusabb. Próbálj meg ekkor pontot tenni a nehéz feladatok végére. Egy megdöbbentő felfedezés feszültséget okozhat valamelyik kapcsolatodban. Ne veszítsd el a fejed, hanem üljetek le beszélni. Most egyik problémádat sem fogod forró fejjel megoldani. A pletykákkal semmiképpen sem foglalkozz, mert le fognak taszítani a helyes útról.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj oda, hogy kinek adsz bizalmat. Titkokat fecseghetsz ki egy nem megfelelő embernek, amiket később az illető ellened tud fordítani. Kockázatosan viselkedhetsz a héten, szóval picit vissza kell fognod magad. Ne hagyd, hogy a szenvedélyed eluralkodjon rajtad, szóval csak okosan gondolj át mindent. A higgadtság legyen most a jelszavad, és akkor minden rendben lesz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Csak akkor tudod elkerülni a drámát, a zavart és a konfliktust ezen a héten, ha ki sem teszed a lábadat a házból. Hát már nincsen karanténos időszak, szóval ez nehéz lesz. Az lehet a nyerő taktika, ha igyekszel kisebb kompromisszumokat kötni. Legyen neked is jó, meg másoknak is jó. Valahogy meg kell találnod magadban az egyensúlyt, valamint a lelki békét. Koncentrálj, hogy le tudj zárni a héten minden problémát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Semmiképpen se rejtsd el a véleményedet a héten. Meg tudod mutatni az embereknek a helyes utat, ami rád is jó hatással lesz. A kreativitásod ismét a csúcson lehet, szóval nem baj, ha másképp akarsz megoldani egy problémát a megszokottnál, mivel be fog jönni a lépésed. Ne hagyd elakadni az álmaidat, mert akkor az élet szép lassan el fog haladni melletted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet, hogy hamarosan szükséged lesz a pénzre, így nem ártana okosabban költekezned. Ez a hét ideális lehet arra, hogy átgondold a pénzügyeidet. Lesznek napok, amik kínos pillanatokat hozhatnak, de sosem szabad feladnod. Jó ötleteid vannak, amiket végig kell vigyél a célig. Nem leszel romantikus hangulatban, szóval ne várjon senki tőled meghitt pillanatokat a héten.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mostanában nem érzed túl jól magadat a bőrödben. Nem ártana a héten több időt szentelned magadra esténként. Az öngondoskodás gyakorlása nagy segítség lehet, hogy megtaláld az elveszett energiáidat. A bolygól feszültséget jeleznek a párkapcsolat terén, de nem igazán csak abban. Nehezebben tudod megtalálni a közös hangot azokkal, akik közel állnak hozzád. Figyelj oda erre!

Bak (december 22. - január 20.)

Sok dolgot rendbe fogsz tudni hozni a magánéletedben. Ha volt valami vitád, akkor állj készen a békülésre. Különben sem szereted, ha valamilyen érzelmi vihar mocorog körülötted. Legyél sokat otthon, mert szükséged van a feltöltődésre. Kihívások kerülhetnek elő az életedben, amik teljes embert igényelnek. A produktív oldaladat erősítsd, és ne legyél lusta.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Könnyedén tudsz ismerkedni, szóval mindenképpen igyekezz többet lenni társaságban a héten, Olyan emberekkel találkozhatsz, akik segíteni tudnak a karriered előremozdításában. A bolygók zavart jeleznek a szerelmi aurád körül. Valaki, aki nagy érdekel, nem biztos, hogy ugyanúgy érez, mint te. Vigyázz, mert ez kényelmetlen szituációkat szülhet. Ha van párkapcsolatod, akkor picit hűvösebb lehetsz, de ez nem a te hibád. Több szabadságot kell kapnod picit.

Halak (február 20. - március 20.)

A hét eleje eredményeket és jutalmakat hozhat a kemény munkádért. Ne engedd el magad, és haladj úgy, ahogyan csak tudsz. Valami családi dráma keserítheti meg az életedet. Legyél mindenkivel türelmes, és törekedj a megoldások keresésére. Érzelmileg fejlődhetsz, de ez csak úgy fog sikerülni, ha valóban higgadt tudsz maradni. A félreértések komoly stresszt okozhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás