Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem kellene semmit se túlbonyolítanod, különben gondjaid lesznek

Napi horoszkóp: nem kellene semmit se túlbonyolítanod, különben gondjaid lesznek

Élet

Napi horoszkóp: nem kellene semmit se túlbonyolítanod, különben gondjaid lesznek

Élet

Ezo Terézia 05:35

Főleg azoknak a csillagjegynek kellene visszavenni a tempóból, akik nagyon maximalisták. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nehezen tudsz inspirációt gyűjteni, mert nem csak neked, hanem a környezetednek sincsen a maximumon az energiaszintje. Pörgesd fel magadat valahogy, és ne hagyd, hogy lelassuljanak a dolgok körülötted. Az jó, ha most a pörgést helyezed előtérbe, persze csak okosan, hibák nélkül. Ha ezt el tudod érni, akkor verhetetlen leszel.

Bika (április 21. - május 20.)

Az ösztöneidben végezned kellene egy kis finomhangolást. Lehet van néhány dolog, amit nem látsz át teljesen. A pénzügyi kérdésekben és a családi kapcsolatok körül is lenne mit helyretenni a bolygók szerint. Kerüld a kényes szituációkat, és ne merülj el a felesleges vitákban. Csak akkor tudsz rendesen haladni, ha önmagadra figyelsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az előtted álló napok egy picit összekuszálódhatnak. Hozz össze egy tervezetet, hogy mik azok a problémák, amiket mindenképpen meg kell oldanod. A bolygók segítenek neked előrelépni, de ehhez kell egy kis szerencse is. Maradjunk annyiban, hogy jókor kell jó helyen lenned néha. Most vissza kell szorítanod a lázadó énedet, mert nem tud előrevinni.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy tűnik, mások megpróbálnak nyomást gyakorolni rád a következő pár napban. Engedsz ennek, vagy inkább a belső hangodra hallgatsz? Legyél türelmes, mert erre a nap végére megtudod a választ. Lehet saját magadra, és másokra pont ugyanúgy kellene hallgatnod, hogy meglegyen az egyensúly. Az apró dolgokkal most nem kellene foglalkoznod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a napon elindulhat nálad egy fejlődési folyamat. A jövőd egyre jobban előtérbe fog kerülni, és nem lesz könnyű ezekben döntéseket hoznod. Ha kényes kérdések járnak a fejedben, akkor mindenképpen érdemes ezeket megbeszélned a családoddal, illetve a barátaiddal. Közben az apró gondokból ne akarj elefánt méretűt csinálni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Készülj fel egy kissé stresszes napra. A közeli környezeteddel is picit nehezebben tudod megértetni magad. Koncentrálj a feladataidra, és este inkább vonulj el a világ elől. Olykor mindenkinek kell egy kis magányos feltöltődés. Figyelj mindenre maximálisan és akkor édesebb lesz a pihenés is. Hosszú távon ez kifizetődik majd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet azt tervezted, hogy elszigetelődsz picit, hogy minden a te tempódban haladjon, de ez nem biztos, hogy össze fog jönni. Mintha valamilyen láthatatlan erő befolyásolná, hogy ne menjenek rendben a dolgok. Annyi biztos, hogy szükség lesz a profi problémamegoldó képességedre. A félreértéseket is tudnod kell türelmesen kezelni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Készülj fel, hogy ma nem lesz meg a szász százalékos egyetértés mindenkivel. Próbálj semleges maradni, különben csak magad alatt fogod vágni a fát. Te is nyűgösebb vagy, ha stresszesebb feladatok kerülnek eléd. Ami jó hír, hogy segítséget nem csak a bolygóktól kaphatsz, hanem egy olyan embertől is, akire abszolút nem számítasz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma igazán előtérbe kerülhet a trükközős éned, ami nem baj, mert lesz néhány probléma, amit csak így fogsz tudni megoldani. Az az igazság, hogy nem árt, ha picit bevállalósabb vagy a kelleténél. Nagyobb függetlenségre vágysz, amit így el is tudsz érni. Persze vigyázz, hogy nehogy átkerülj a ló túloldalára.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán vonz a rutin, pedig lehet ma ezt a taktikát kellene alkalmaznod, hogy győzelemmel zárd a napot. Ne akarj kerülő utakat keresni, mert annak nem lesz jó vége. A jelenlegi bolygóállás még támogatni fogja a kreatív éned, szóval nem vész kárba semmi. Sokat segíthet ezen, ha  már most leveszel a válladról néhány plusz terhet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nemsokára felszínre kerülhet valamilyen régi hibád. Remélhetőleg ez nem fog befolyásolni semmit, és csak arra fog emlékeztetni, hogy ne akard ezt újra elkövetni. Most nem tesz jót neked, ha nosztalgiázol és a múltban ragadsz – mindenképpen előre kell tekintened. Legyél motivált, és juss minél magasabbra.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre elkezdhetsz gondolkozni azon, hogy minden rendben van-e a szakmai életed körül. Igyekezz elérni, hogy ne csak a stratégiád legyen meg, hanem tisztán lásd a céljaidat. Egyre fontosabbnak érzed, hogy megmutasd magadat valahogy a világnak. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy ezt miképp teszed. Még a jelenlegi bolygóállás is neked szurkol.

Borítókép: Profimedia