promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pozitív energiákkal kell feltöltődnöd a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek muszáj lesz lelkileg megerősödnie. Lássuk, hogy mit lehet kiolvasni a bolygóállásból!

Kos (március 21. - április 20.)

Kényeztető nap lehet ez számodra, ha engedsz neki. Dőlj hátra, és tényleg lepd meg valami extrával magadat. Nem muszáj itt nagy dolgokra gondolni - lehet ez a kedvenc könyved, vagy ételed. A lényeg, hogy szakadj ki a hétköznapokból végre. Most a közeli környezeteddel meg tudtuk beszélni egy olyan problémát is, ami régóta húzódik.  

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit közömbösnek érezheted magadat, és a jelenlegi bolygóállás is ilyen hangulatot jósol számodra. Attól még, hogy ez az erő jár át, nem muszáj ilyennek is lenned. Vedd elő a kedves énedet, akinek mindenkihez van egy motiváló szava. Ha a környezeted boldog, akkor te is az leszel. Keresheted a konfliktusokat, de azzal csak elrontod ezt a napot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet már elhanyagoltad a házimunkát jó ideje, nem igaz? Valószínűleg nem lesz kedved hozzá. Ha így van, akkor is legalább így picit vállalja be belőle, mert nagy káosz lesz a környezetedben. Éles meglátásaid vannak, de nem a körülötted lévő embereket kellene kritizálnod. A jövő hét elején is megmarad ez benned, szóval vidd bele inkább a munkádba.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé az érzelmek uraljak a tetteidet, és vigyázz, mert könnyen ki tud mindenki hozni a sodrodból. Ha nem tudsz rendesen feltöltődni a hétvégén, akkor még inkább harapósabb kedvedben lehetsz. Figyelj oda, hogy semmiképpen ne sérts meg senkit. Neked is békére van szükséged, hogy meg tudd találni az egyensúlyt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Lehet van is olyan ember, akivel nem ártana leülnöd beszélgetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet a munkahelyeden, míg az otthonodban harmónia. Utóbbi nem csoda, mivel tettél ezért a hétvégén, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Később feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a kemény munkáért – legyen ez az a nap.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a hét második felében foglalkozz, ma viszont pihenj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. Este muszáj leszel valahogy kikapcsolni az agyadat, mert már a hét elején szükséged lesz a koncentrációdra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közeljövőben olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket is az életedben, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned. Ha megtalálod miben vagy most erős, akkor a mai napod, és a hétkezdésed is remek lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon várod a sült galambot, és túl kényelmesen hátradőlsz. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy továbbra is keményen meg kell küzdened mindenért, szóval nincs lazsálás. Sok jó barátod van, kérj tőlük segítséget, ha muszáj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Remélhetőleg megfogadtad a tanácsokat, és kerülted a vitákat a hétvégén. Most úgy vagy vele, hogy nagyon intenzív kapcsolatra vágysz azokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ma mindenképpen a megérzéseidre kell hagyatkoznod, és ne engedd, hogy mások kételyeket ébresszenek benned. Próbáld meglátni mindennek a pozitív oldalát, még ha nehezebben is mennek a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás