promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Embert találtak egy dinoszaurusz gyomrában!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hír fantasztikus, mégsem jelent tudományos szenzációt, inkább szörnyű tragédiát.

A dinók kihalása és az ember megjelenése között 65 millió év telt el. Elődeink tehát sohasem találkozhattak a félelmetes őshüllőkkel, éppen ezért számítana tudományos szenzációnak, ha ennek az ellenkezőjét tudná valaki bizonyítani.

Most találtak egy embert egy dinoszaurusz gyomrában, a paleontológusok azonban a fülük botját sem mozdították a hírre. Miért is tették volna? A dinó egy közönséges szobor volt, amelyet egy mozi reklámozására helyeztek ki Barcelonában.

A benne lévő férfit sajnos már csak holtan tudták kiemelni a nagyjából másfélszeres embernagyságú szoborból. A 39 éves személy eltűnését már korábban jelezte a családja, és a hatóságok most arra gyanakodnak, hogy valószínűleg véletlenül, a mobiltelefonját keresve esett bele az üreges objektumba – írta a Metro.

Fejjel lefelé találtak rá, miután az utcán sétáló két személy (apa és fia) rettenetes bűzre lettek figyelmesek. Az apa a Stegosaurus-szobor lába környékén lévő résen át be tudott lesni az üregbe, és ezután értesítette a rendőrséget.

A szobrot a tűzoltók vágták fel, hogy ki tudják szedni belőle a holttestet. A dinót azóta eltávolították a helyéről, az elhunyt személyen pedig boncolást rendeltek el, hogy felderítsék a tragikus ügy körülményeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás