promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián megható őszinteséggel mesélt Jimmy haláláról – videó
Borítókép:  Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jimmy fia, Zámbó Krisztián szívszorító dolgokat mondott a Brékingben arról, hogy mi lett volna, ha édesapja nem hal meg azon a végzetes napon.

2001. január 2-án egyenesen sokkolta az embereket a hír, hogy az ország valaha volt egyik legtehetségesebb énekese, Zámbó Jimmy meghalt, miután véletlenül fejbe lőtte magát. Azóta is rajongók milliói gyászolják őt, és fia, Zámbó Krisztián sem tudta feldolgozni a halálát, most pedig a Life TV-n futó Bréking című műsorban elárulta, hogy szerinte mi történt volna édesapjával, ha túléli a balesetet.

Zámbó Krisztián úgy gondolja, hogy Jimmy a baleset után sose lett volna már olyan, mint régen. Akkora károsodást szenvedett az agya, hogy valószínűleg nem tudott volna a környezetéről, így a családjáról sem, és szinte vegetatív állapotban kellett volna tovább élnie – szerinte hasonló sorsra jutott volna, mint Michael Schumacher.

A híresség arról is beszélt, hogy a mai napig szokott beszélgetni Jimmyvel a fejében, hiszen nagyon jól ismerte őt, ezért pontosan tudja, hogy ha most tanácsot kérne tőle, akkor mit mondana neki. Ráadásul évente kétszer álmodik is vele, és mindig nagyon valóságos, illetve pozitív az élmény, mintha édesapja még mindig élne és ott lenne mellette.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás