Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Testbeszéd: 5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd

Testbeszéd: 5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd

Élet

Testbeszéd: 5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd

Élet

TB 09:09

Túl vagytok már néhány szuperül sikerült randin, megvan a közös hullámhossz, elképesztő vele a szex, mégis bizonytalan vagy, mennyire komolyak az érzései? Cikkünkből megtudhatod, hogyan viselkedik a férfi, ha teljesen odavan érted.

1. Könnyen zavarba jön előtted

A leghatározottabb férfit is könnyű zavarba hozni, ha dúlnak benne a szerelem hormonok. Idegesen nevetgél, esetleg el is pirulhat, a cipőjével a földet piszkálja.

2. Figyeld a szemét!

A szerelem egyik legbiztosabb jele a kitágult pupilla. Érzelmek hatására a szem azonnal reagál, ráadásul ez ellen nem tehetünk semmit: hiába is próbálná leplezni az illető az érzéseit, a szem sohasem hazudik.

3. Érintések

A szerelmes férfi minden alkalmat megragad, hogy hozzád érjen. Átölel az utcán, simogat, amikor a közelében vagy, apró érintésekkel adja tudtodra, hogy nem képes betelni veled. Ha beültök valahová, fogja a kezed az asztalnál, de legalábbis, gyakran végig simít a kezeden, a karodon, miközben beszéltek.

4. Megváltozik a hangja

Érzelmek hatására a hang remegőssé, rekedtessé válik, amit az elszoruló torok okoz. Ha ezt tapasztalod, amikor találkoztok és a pasid hozzád szól, biztos lehetsz benne, hogy az ő gyomrában is repdesnek azok a bizonyos pillangók.

5. Szemkontaktus

A szerelmes férfi folyamatosan keresi a pillantásodat, az elmaradhatatlan álmodozó tekintet kíséretében. Nem csak akkor néz, amikor éppen beszélsz hozzá – bár kétségkívül már ez is jó jel, hiszen figyel rád, érdekli a mondandód.

Borítókép: Profimedia