promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Testbeszéd: 5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl vagytok már néhány szuperül sikerült randin, megvan a közös hullámhossz, elképesztő vele a szex, mégis bizonytalan vagy, mennyire komolyak az érzései? Cikkünkből megtudhatod, hogyan viselkedik a férfi, ha teljesen odavan érted.

1. Könnyen zavarba jön előtted

A leghatározottabb férfit is könnyű zavarba hozni, ha dúlnak benne a szerelem hormonok. Idegesen nevetgél, esetleg el is pirulhat, a cipőjével a földet piszkálja.

2. Figyeld a szemét!

A szerelem egyik legbiztosabb jele a kitágult pupilla. Érzelmek hatására a szem azonnal reagál, ráadásul ez ellen nem tehetünk semmit: hiába is próbálná leplezni az illető az érzéseit, a szem sohasem hazudik.

3. Érintések

A szerelmes férfi minden alkalmat megragad, hogy hozzád érjen. Átölel az utcán, simogat, amikor a közelében vagy, apró érintésekkel adja tudtodra, hogy nem képes betelni veled. Ha beültök valahová, fogja a kezed az asztalnál, de legalábbis, gyakran végig simít a kezeden, a karodon, miközben beszéltek.

4. Megváltozik a hangja

Érzelmek hatására a hang remegőssé, rekedtessé válik, amit az elszoruló torok okoz. Ha ezt tapasztalod, amikor találkoztok és a pasid hozzád szól, biztos lehetsz benne, hogy az ő gyomrában is repdesnek azok a bizonyos pillangók.

5. Szemkontaktus

A szerelmes férfi folyamatosan keresi a pillantásodat, az elmaradhatatlan álmodozó tekintet kíséretében. Nem csak akkor néz, amikor éppen beszélsz hozzá – bár kétségkívül már ez is jó jel, hiszen figyel rád, érdekli a mondandód.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás