promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jamie Lee Curtis magyarul kívánt mindenkinek boldog anyák napját
Borítókép:  Jamie Lee Curtis / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halloween-széria magyar származású világsztárja, Jamie Lee Curtis megható sorokkal emlékezett meg az anyák napjáról.

A kétszeres Golden Globe-nyertes Jamie Lee Curtis eddigi pályafutása során olyan sikerfilmekben tűnt fel, mint például a Halloween, A köd, Tőrbe ejtve, Két tűz között vagy a Nem férek a bőrödbe. A népszerű színésznő éppen Magyarországon dolgozik a Borderlands című videójáték-adaptáción, és ennek nagyon örül, ugyanis így végre jobban megismerkedhet a magyar gyökereivel, illetve a helyi szokásokkal – egyebek között azzal is, hogy az Egyesült Államokkal ellentétben mi nem május második, hanem első vasárnapján ünnepeljük az anyák napját.

„Ma van anyák napja Magyarországon, az országban, ahonnan apám családja származik. A kép bal oldalán látható gyönyörűség a nagymamám, Helen Schwartz. Minél többet forgatok itt, annál jobban megindít, hogy az álmok mekkora távolságokat tehetnek meg. Neki és mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok itt, tudván, hogy ő mennyire izgatott volt Tony sikerei és élete miatt, és remélem, az enyém, az unokái, dédunokái, ükunokái miatt szintén. A kis Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját”

– idézi a végén olvasható „boldog anyák napját” részt már magyarul író Jamie Lee Curtist a 24.

Jamie Lee Curtis édesapja az a legendás Tony Curtis volt, aki például a Van, aki forrón szereti, illetve a Spartacus című klasszikusokban is maradandót alkotott. A színésznő posztjából is látszik, hogy nagyon fontos neki a magyar származása, és minden eddigi áldozat, ami lehetővé tette, hogy idáig eljusson ő és az egész családja.

Itt lehet megnézni Jamie Lee Curtis bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás