promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: bölcs hozzáállásra lesz szükséged, hogy sikeres legyen a heted
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon milyen kihívásokat fog az utadba sodorni ez a hét? Legyél rutinos, valamint kitartó, bármi is történik.

Kos (március 21. - április 20.)

Az lenne a legjobb, ha már a hét elején elkezdenél tervezgetni. Kevés lesz az időd, és akadhatnak olyan ügyek is, amiknél nagyon fog szorítani a határidő. Ha kapkodsz, akkor könnyen hibázhatsz, ez viszont nem fog megtörténni, ha rendezed a gondolataidat. A kulcsszó a higgadtság legyen a számodra ezen a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon fontos, hogy ne ostorozd magad, ha hibázol valamiben a héten, mert mindent ki lehet javítani. Ha engeded, hogy a stressz eluralkodjon rajtad, akkor egy nagyon kellemetlen időszak vár rád. Nem kell túl lazának lenned, de azért engedj ennek az oldaladnak is. Ne hagyd, hogy a félelem bármiben is meggátoljon, különben a lehetőségek elszaladnak melletted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg egy jót tudtál pihenni a hétvégén, mert akkor nagyon lendületesen vághatsz bele az új kihívásokba. Attól se ijedj meg, ha nem érzed magadban a fortyogó energiákat, mert a sikerélményekkel ezek is jönni fognak. Közben igyekezz szüneteket tartani a munkádban – ne felejtsd el meglátni a körülötted lévő szépséget.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon kísérthet a múlt ezen a héten. Vannak olyan dolgok, amiket még mindig nem zártál le magadban, pedig le kellene. Akiket fejben már elengedtél, azokkal nem szabad tovább foglalkoznod – különben is csak ki akarnak használni. Tanulj a hibáidból, mert nem engedheted meg magadnak, hogy újra átéld őket. Anyagilag helyrerázódhatsz, és úgy néz ki meglepheted magadat valamivel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Használd a már meglévő lelkesedésedet a héten. Előtörhet belőled a gondoskodás, de figyelj oda, hogy csak annak nyújts segítő kezet, aki valóban megérdemli. különben sem tudod megoldani a világ összes problémáját, akármennyire is szeretnéd. Új közösségeket fedezhetsz fel, ha elég nyitott vagy, és akár új barátságokat is köthetsz. Nem ártana az életedbe végre egy kis változatosság.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelem nagyon meghatározó lehet ezen a héten. Lehet megismerkedsz valakivel, vagy ha van párod, akkor elmélyíthetitek a kapcsolatotokat. Ne félj attól, ha egy picit érzelmesebb vagy a kelleténél. Tanulj és növekedj legbelül. Bonyolultnak láthatsz elsőre dolgokat, de egyáltalán nem azok. A merészséged sokat segíthet, hogy előre tudj lépni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz, mert már a hét elején félreérthetsz dolgokat, amik konfliktusokhoz vezethetnek. Inkább kérdezz rá mindenre, és kommunikálj az emberekkel. Szerencsére a jövő heti bolygóállás segíteni fog abban, hogy el tudd simítani a dolgokat. Érzelmileg picit úgy érezheted magadat, mintha egy hullámvasúton ülnél. Ha valami aggaszt, akkor azt oszd meg a pároddal, vagy egy közeli barátoddal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Indítsd a hetet egy kis önfejlesztéssel. Új utakat fedezhetsz fel, amik a munkádban és a magánéletedben is segítségedre lehetnek. Hajtani kellene magadat a változás felé. Amúgy sem szereted, ha egy helyben toporogsz. A konfliktusokat hamar le tudod zárni, és le is kell. Élvezd a nyugalmi időszakot, amíg tart, mert a hétvégére már nem ezt jósolják a bolygók.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Általában szeretik a tüzes természetedet, de most vissza kellene fognod magadat. Kétszer is gondold meg, hogy mit mondasz ki, mert könnyen rosszul sülhet el. A fegyelem legyen a kulcsszavad ezen a héten. A rutinod elég sok csávából ki tud húzni. Az egészségedre jobban kellene figyelned, ebben lehet kezded elengedni magadat picit.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez a hét lazábban kezdődik, mint azt vártad, de vigyázz, mert könnyen elromolhatnak a dolgok, ha nem figyelsz. A kreativitás fel tud szabadítani. Igyekezz sok olyan tevékenységgel foglalkozni a héten, ami segíti beindítani a boldogságodat. A családoddal lehetnek konfliktusaid. Ha nem értetek egyet valamiben, akkor próbáljatok meg kompromisszumot kötni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez még nem teljesen az a tavasz, amire vágytál. Ha kinyitnak a vendéglátóhelyek, akkor alig várod, hogy kiszabadulj picit, de csak óvatosan. A héten lesznek feladatid, de nem ártana egy nagytakarítást is beríni a naptáradba. A jelenlegi bolygóállás szerencsét jósol. Mindenben meg fogod tudni találni a lehetőséget, amit igyekezz is kihasználni.

Halak (február 20. - március 20.)

Könnyedebben fogsz tudni kommunikálni másokkal, amit nagyon fogsz élvezni. Nem baj, ha megnyílsz, de figyelj oda, hogy nehogy kifecsegj valami titkot. Feszültség inkább a hétvége előtt lehetséges. Az lenne a legjobb, ha nem vennéd magadra a kritikákat. Közben hamis barátok próbálhatják aláásni az értékeidet. Ideje újra átválogatnod magadban a héten, hogy kik az értékes emberek körülötted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás