promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Uri Geller elárulta: ő és a hívei mozdították el az Ever Givent
Borítókép:  Forrás: astronet.hu
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ismert izraeli szellemguru szerint, az ő és követői teljesítménye, hogy az Ever Given nevű óriás teherhajó elmozdult a Szuezi-csatornából. 

 

Uri Geller az egyik brit lapnak azt nyilatkozta, hogy ő és hívei minden nap reggel és este 11:11-kor arra „koncentráltak”, hogy elmozduljon a hajó – írja az Israel Hayom. A numerológiában úgy gondolják, hogy a 11 óra 11 perces időpont spirituális jelentőséggel bír, tehát amikor az órára pillantanak, és az éppen 11:11-et mutat, kívánnak valamit, és az teljesülni fog. A kanálhajlító guru a Twitteren közölte a nagyszerű hírt:

„Megcsináltuk! Kiszabadítottuk a hajót! Szép munka! Nagy feladat volt, de szellemi erőnkkel és önmagunkba vetett hitünkkel közösen kiszabadítottuk!”

Mint ismert, az Ever Given névre hallgató, 400 méteres konténerszállító hajó hat napig állta el a Szuezi-csatornát, miután keresztbe fordult benne. A csatorna az egyik legfontosabb kereskedelmi útvonal része, hat napnyi járhatatlansága 370 teherhajót tartóztatott fel. Az Ever Givent végül március 29-én sikerült kiszabadítani a csatornából. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás