promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a csillagok megüzenték, mit csinálj ma, hogy feltöltődj, készen állsz a nagy igazságra?
Borítókép:  Yun Xu / Pixabay.com
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kell néha egy kis pihenés az életben, és kell egy kis aktívkodás is. A kulcs az egyensúly. Ha követed a csillagok tanácsait, csak jobb kedved lesz.

Kos (március 21. - április 20.)

El kell kicsit merülnöd valami pozitív olvasmányban, amiből rengeteg energiát meríthetsz, és ami tele van szívhez szóló kis történetekkel. Ezzel a könyvvel kell kezdened, hogy aztán kicsit visszatalálj az utadra, amiről letértél. Már biztosan elfelejtetted, mennyire kikapcsoló egy olvasmány. A könyv amit keresel, nincs is olyan távol tőled, ott van a polcodon, már pár hónapja megvetted, de folyton csak halogattad. Most eljött az idő, ez a te napod a változásra.

Bika (április 21. - május 20.)

Pár napja keresett egy rég nem látott barát, akivel régóta nem találkoztál már, mert az idő az olyan, hogy bizony csak múlik. Ő egy olyan ember volt az életedben, akivel számtalan közös emlék összeköt, rengeteg nehéz dolgot átvészeltetek már együtt. Ő valahogy megérezte, hogy beszélni szeretnél vele, és lépett. Most rajtad a sor, hogy viszonozd az ő bátorságát. De az is lehet, hogy még nem hívott fel, ebben az esetben neked kell megtenned az első lépést. Ne halogasd a nagy hívást, mert csupa pozitív dolog vár rád.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Van egy dolog, amit már régóta halogatsz, pedig annyira egyszerű lenne megtenni, de te mégis azt hiszed, hogy ráérsz. Ez talán így is van, egy fontos mozzanatot azonban elfelejtesz, azt, hogy minél hamarabb cselekszel, annál hamarabb kapsz választ attól a bizonyos illetőtől, a válaszban pedig csupa jó dolog vár majd rád. Ne késlekedj, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy sokat várj.

Rák (június 22. - július 22.)

Már a karantén legelején elhatároztad, hogy belevágsz valami újba, akarsz valami újat tanulni. El is kezdted a nagy műveletet, de aztán hirtelen abbahagytad, mert közbejött valami. Pedig folytatnod kéne, mert olyan tudás birtokába juthatsz rajta keresztül, amit a későbbiekben tudsz majd kamatoztatni. Hidd el, csak a kezdeti lépések nehezek, hamar belerázódsz. Március 15. egy pompás lehetőség, hogy elkezd újra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az előző hét nagyon stresszes volt a számodra, mert olyan feladatok jöttek közbe, amelyekre nem számítottál. Ne ma te hibád volt, hogy minden olyan nehézre fordult, hanem a munkatársaid késlekedéséből kifolyólag történt minden. A sok munkáról el kell hogy evezz más vízekre, kicsit el kell vonatkoztatnod, hogy jobban kezeld a feszültségeket. Egy jó film, esetleg a pároddal vagy a testvéreddel egy hatalmas beszélgetés nagyon sokat segíthet. Ebből most azt is megtanulhatod, hogy nem vagy egyedül, rengeteg ember szeret téged, és ők bármikor tudnak neked tanácsot adni, neked csak kérdezned kell.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Már több mint két hete csak egyetlen gondolat jár a fejedben, befészkelte oda magát, és nem akar kikecmeregni onnan. Ezzel foglalkoznod kell, és tudjuk, hogy nem kapcsolódik a munkahelyedhez, ez annál sokkal fontosabb, egy barátodról van szó, aki segítséget kért tőled. Ha nem is pont úgy, ahogy ő akarja, de nagyon is sokat tudnál neki segíteni, első körben egy hatalmas beszélgetéssel kellene kezdenetek. Ne várj sokat, hívd fel!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mostanában kicsit túl sokat foglalkoztál a munkáddal, és a körülötted élőket elhanyagoltad. Pedig tudod te is, hogy mi a fontosabb. Ez pedig nagyon is rosszul érinti a hangulatodat. A bezárkózás túl sok energiádat viszi el, otthon vagy, és a 8 óra munka nálad van, hogy 11. És miközben a munkahelyen mennek előre a dolgok, az életedben nem halad semmi, pedig éppen egy nagy dolog küszöbén voltál. Itt az ideje, hogy ezzel az üggyel többet foglalkozz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sajnos úgy alakultak a dolgok az elmúlt egy évben, hogy egyre kevesebbet foglalkozol magaddal, miközben előtte még rengeteg álmod volt, amelyek megvalósításába bele is kezdtél, aztán huss, minden háttérbe szorult. Ez nagyon nem jó így, tudod te is. Ülj le a legjobb barátoddal beszélgetni, és mondd el neki, hogy mennyire rossz irányba mentek a dolgaid. Ő olyan tanácsot fog adni, ami neked is nagyon tetszeni fog.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Te vagy azaz ember, aki a tudást mindennél többre értékeli, aki azt mondja, hogy egy jó könyv elolvasása olyan energiákat adhat, ami más nem. És te vagy azaz ember, aki már hónapok óta nem olvasott könyvet, mert folyton csak a híreket pörgeted, azoknak meg nem lesz vége soha, csak egy ördögi körbe zárod magad. Ott porosodnak a karácsonyra kapott parádés könyvek, amelyekből rengeteg inspirációt meríthetsz. Fogdd meg, és kezd el olvasni az egyiket!

Bak (december 22. - január 20.)

Mi a boldogság forrása? A választ valószínűleg senki nem tudja, de egyesek tudni vélik, hogy vannak boldogságforrások, amelyek igenis nagyban hozzájárulhatnak a kedved alakulásához. Egy jó séta, egy hatalmas családi társasjáték, egy oltári közös sütés a családtagokkal, vagy éppen egy kis beszélgetés a szülőkkel, kedves barátokkal. A lényeg, hogy társaságban legyél, mert az nagyon hiányzik neked, és meglátod, hogy idővel egyre jobban kitisztul majd feletted az ég.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Azt gondolod, hogy minden magától megoldódik, pedig ez a legtöbbször nem igaz, tenned kell azért, hogy jobbra forduljanak a dolgaid. Az út nem lesz egyszerű, de az első lépést tedd meg még ma, és a holnapi már sokkal könnyebb lesz. Lehet, hogy kicsit belefásultál a dolgaidba, pedig egy kis társasági program elképesztő energiákat tud felszabadítani. Erre van most a legnagyobb szükséged, és ezt te is tudod.

Halak (február 20. - március 20.)

Állj ki magadért, mostanában rengeteg fejmosást kaptál, ráadásul indokolatlanul. Nem jó, ha mások miatt elviszed a büntetést, még ha azt gondolod is, hogy másoknak ezzel jót teszel. Ez nem így van, mert ők is csak akkor tudnak tanulni a hibáikból, ha szembesítik őket a dolgokkal. Neked is sokkal könnyebb lenne úgy, hogy a munkatársaid és családtagjaid tényleg segítenek a megoldandó problémákban, nem csak tőled várnak mindent. Állj ki magadért! Az első lépés, hogy ma végiggondolod, holnap ki lesz az első személy, akivel el kell beszélgetned, hogy ez így nem mehet tovább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás