promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami rosszul alakulhat a mai napon?
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne engedd ki a kezedből az irányítást. Lássuk, mit jósolnak a bolygók a hét utolsó napjára.

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki nem igazán kell félned ettől a naptól. Minden munka, amibe belefogsz, jól sülhet el. Ráadásul egy olyan oldalad láthat napvilágot, ami nagyon pozitív, és nem gondoltad volna, hogy benned van. Ha teljesen bele tudod vinni ezt a tehetséget a hétköznapjaidba, az nagyon hasznos lehet és nagy változásokat hozhat.  

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok minden elkezdhet inspirálni, szóval csak akkor lustálkodj, ha már abszolút úgy érzed, hogy elfogytak az energiáid. Tedd magad hasznossá, amiben csak tudod. Most sok kreatív projektet be tudsz fejezni, ha megvan benned a kellő lendület. Elég kellemesen meglepődhetsz azon, amit tanulsz, vagy éppen produkálsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A legújabb ötleteid, meglátásaid, illetve elképzeléseid arra ösztönözhetnek, hogy új embereket ismerj meg. Próbálj meg interneten olyan csoportokat találni, akikkel közös az érdeklődésetek. Jó lesz velük olyan dolgokat megvitatni, amiket mással sajnos nem tudsz. Remekül hathat rád, ha meg tudod osztani a tapasztalataidat és mások történeteiből tanulni.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit szétszórt lehetsz, szóval ne vágj bele semmilyen komolyabb kihívásba. Próbáld meg egy kis testmozgással kitisztítani a fejedet és elcsendesíteni az elmédet. Ha ezt nem teszed meg, akkor előjöhet néhány probléma, amit ráadásul te magad fogsz előidézni. Ne bonyolódj bele semmibe, ha nem muszáj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az elmúlt napokban sok pozitív és negatív hatás is érhetett. Gondold át ezeket, és próbálj meg belőlük tanulni. Később a tapasztalataidat át is adhatod a környezetednek, amiben igazán jó vagy. Különösen egészségesnek, és energikusnak kell érezned magadat. Úgy vágj bele a következő hétbe, hogy semmi se lehetetlen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Óvatosan tervezz a jövő hétre, mert elég sok minden felboríthatja. Szükséged lesz a gyakorlatias énedre, hogy mindent meg tudj oldani. Azonban ezzel még ne törődj, hanem igyekezz pihenni. Mára lehet nem csak az agyadat, hanem a telefonodat is ki kellene kapcsolni. Most ne foglalkozz másokkal, csak magaddal.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sok pozitív dolog vár rád, és úgy néz ki az ellenlábasaiddal is sikerül megbékélned. Remélhetőleg tettél is ezért, mert ha nem, akkor csak még több konfliktus vár rád. Az anyagi helyzeted is elkezdhet egyenesbe jönni. Lehet meg fognak keresni egy új munkaajánlattal jövő héten, de jól gondold át, hogy vállalod-e a feladatot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet elhanyagoltad az otthoni munkákat. Odahaza számos kisebb, vagy nagyobb feladat várna rád. Addig nem fogod jól érezni magad, amíg ezekkel nem végeztél. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a kötelezettségeken és vágj bele. Most nagyobb hangsúlyt kell fektetned a kommunikációra, mert senki sem gondolatolvasó.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az anyagi helyzeted nem alakul épp a legjobban a következő időben. Többletjövedelemre számítanál, de annak csak a hűlt helyét fogod találni. Jobban át kellene gondolnod, mire költesz, és lehet stratégiát is kellene váltanod. Semmiképpen ne tervezz, amíg ezeket nem tudtad elrendezni rendesen.

Bak (december 22. - január 20.)

Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezdtél. Ez eléggé feldühíthet, de nincs semmi sem veszve, csak picit pihentetned kell a dolgokat. A fontos újításokat inkább hagyd későbbre az életedben. A mostani napot mindenképpen magadra kellene szánnod. Azt az elfoglaltságot válaszd, ami a szívedhez a legjobban közel áll.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kedvezőtlen hírt kaphatsz a nap folyamán, de ez ne hagyd, hogy felzaklasson. Most hét utolsó napján átgondolhatod milyen rossz döntéseket hoztál az utóbbi időben, és jó meglátásod lesz arra is, merre akarsz tovább haladni. Meggondolatlanul semmiképpen ne cselekedj, inkább kérd ki a közeli ismerőseid véleményét.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha most friss kapcsolatban vagy, akkor elég féltékeny lehetsz. Figyelj arra, hogy ezzel semmiképpen ne riaszd el a partneredet. Ha kizárod a zavaró dolgokat magad körül, akkor egy nagyon jó napnak nézhetsz elébe. Most nem szabadna kompromisszumokat kötnöd, csak tedd azt, ami neked tetszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás