Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne nézz vissza, és haladj előre, ahogyan csak tudsz

Napi horoszkóp: ne nézz vissza, és haladj előre, ahogyan csak tudsz

Élet

Napi horoszkóp: ne nézz vissza, és haladj előre, ahogyan csak tudsz

Élet

Ezo Terézia 05:35

Sok csillagjegynek most egyáltalán nem szabad megtorpannia. Lássuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A másoknak való segítség fontos dolog, de ideje lenne magaddal is elkezdeni foglalkozni. Azt főleg tudatosítanod kell legbelül, hogy nem tudod mindenki problémáját megoldani. Nem is ártana, ha valaki a környezetedben a saját lábára állna végre, mert túlságosan rád támaszkodik. Ma ne álmodozz, inkább legyél realista.

Bika (április 21. - május 20.)

Valakivel a közeli viszonyod nem túl jól alakul, és egyáltalán nincs meg az egyensúly köztetek. Ha felmérted a terepet, utána muszáj leszel állást foglalni, és kimondani a véleményedet. Lehet el kell engedned az illetőt? Ma te vagy a levegő, ami a tüzet táplálja, szóval legyél óvatos, bármilyen irányba is összpontosítsd az energiáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Makacs, ráadásul elég rámanős lehetsz ma. Ha ezt a hangulatot nem tudod a háttérbe szorítani, akkor elég sok súrlódásra számíthatsz. Figyelj oda arra, hogyan viselkedsz másokkal, mert ha érzéketlen vagy, akkor elég könnyen megsértheted a környezetedet. Azt hiheted, hogy most páran olyan erősek legbelül, mint te, de ez nincs így.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez egy pozitív nap lehet a csillagjegyed számára, és mindennek remekül kell alakulnia. Minél fényesebben ragyogsz, annál nagyobb jólét jöhet el. Az elméd jelenleg tiszta és erős, szóval zökkenőmentesen tudsz haladni mindennel. Használd a határozottságodat. Ezzel kapcsolatban csak arra kell figyelned, hogy ne vidd túlzásba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet mentálisan picit helyre kell ráznod magad, hogy ugyanolyan hullámhosszra tudj kerülni, mint más emberek. A mai nap olyan, hogy nyugodtan lehetsz picit lazább, szóval ne csinálj nagy felhajtást semmi köré. Ne vedd túl komolyan a dolgokat, és ne érezd azt sem, hogy minden részletet értelmezned kell. Sodródj, néhány dolog meg jobb, ha ismeretlen marad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos dolgokat tanulhattál meg mostanában az egyensúlyról, amiket ideje lenne elkezdened használni. Győződj meg arról, hogy készen állsz arra, hogy a tüzes énedet kezelni tudd. Ki kellett már tapasztalnod, hogy mikor kell picit gyorsítanod, és mikor kell lassítani. Az élet néha olyan, mint egy kanyargós út. Ma legyél rugalmas, valamint megértő.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai nap eseményei megzavarhatnak téged. Nem igazán találod a helyed, és lehet úgy is érzed az elején, hogy nem kapod meg azt a figyelmet, amit megérdemelsz. Ha házsártos, vagy éppen depressziós vagy, akkor az emberek nem szívesen keresik a társaságodat. Engedd ki a belső fényedet, és találd meg a békédet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy fantasztikus nap lehet végre a csillagjegyed számára. Úgy érzed, hogy haladsz szépen mindennel, és nem feleslegesen pazarolod az energiádat. A tűz egyre erősebben kezd benned tombolni. Most olyan projektek végére tehetsz pontot, amik bátorságot és erőt igényelnek. Meg fogod tapasztalni, hogy többet is el tudsz érni, mint szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyugodtan lehetsz kicsit önzőbb, mint máskor. Elég sok mindent tettél mostanában a környezetedért, ideje, hogy visszakapj valamit. Ha befejezted a napod, akkor lepd meg magadat valamivel, vagy igényelj egy kis kényeztetést. Később néhány terved ellenszélbe ütközhet, de ez nem azt jelenti, hogy meg kellene állnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Legyél merész és bátor a cselekedeteidben. Most olyan napok jönnek, amikor nem szabad visszafognod magadat. Növelheted a befolyásodat, ha hajlandó vagy az apróbb dolgokban is kockázatot vállalni. Figyelj erre, és szítsd magadban a belső tüzet. Azért közben legyél ésszerű, és tartsd kordában a reményeidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szükséged lehet egy kis öngyógyításra. Sokan kereshetik a figyelmedet, és szeretnének segítséget, támaszt tőled, de közben neked saját magadra kellene figyelned. Legyél egy kicsit önző, ha muszáj, mert haladnod kell. Ügyelj arra is, hogy meg tudj felelni a saját igényeidnek. Közben figyelj, hogy ne keveredj ellentmondásos helyzetekbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon sok mindent el tudsz érni ma, ha mozgásban tartod az elmédet. Van benned egy erős ösztön, ami mindig harcra kész. Most bárkivel kerülsz szembe, meg fogod tudni nyerni a csatát. Ehhez persze az is kell, hogy már a nap elején fel tudj pörögni. Legyél gyorsabb, és nagyravágyóbb mindenkinél. Hagyd a gondjaidat a küszöbön, mert most nem szabad haboznod.

Borítókép: AFP